E34 roolilõtk
Pole just vist see teema, kuid rooliga reotud küll:D
Et kui hommikul käima paned masina siis rool kerge, kuid mingi aja möödudes kui juba mootor soe raskemaks läheb, jätad seisma, jahtub maha kerge jälle....äkki keegi oskab arvata mis sellega võib jama olla?!
Tänud ette!
Et kui hommikul käima paned masina siis rool kerge, kuid mingi aja möödudes kui juba mootor soe raskemaks läheb, jätad seisma, jahtub maha kerge jälle....äkki keegi oskab arvata mis sellega võib jama olla?!
Tänud ette!

Nutan ja kallan ,naeran ja tallan
Fack The Fuel Economy
Fack The Fuel Economy
oma läbielatule toetudes saan väita: alumiste õõtshoobade sharniiri lõtk panem samuti ujuma. Seda imelikum, et ülevaatuseöl asja ei avastatud. Võtsin alt ja vahetsin ära - kohe teine asi. Ma ei ütleks, et masin hullult ujus aga pikirööpas lausa ise otsis sõidutrajektoori küll.
BMW 525 tds TOURING, pikkadeks reisideks sobivaim auto
Tasuta veermikukontroll on küll vägagi lõdvalt võetav tegevus seal, leitakse ehk need asjad mis silmaga nähes kulunud on.draggo kirjutas:Praegu on UMis tasuta veermiku kontroll. Kellel on kahtlusi siis tuleks oma liikur sinna viia ja juhtida nende tähelpanu sellele, et ujub jne. Siis saate ka adekvaatse vastuse.
Ma käisin ka tasuta kontrollis...leiti midagi küll...a nüüd vaja ikka põhjalikumalt üle vaadata ,sest taga koliseb ikka midagi.

- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Mõtlesin läheneda oma karbile siin ükspäev nii möödaminnesNu kirjutas:Kas just mootorit peab liigutama aga möödaminnes on ka nats kahtlane. Tahaks isegi teada kuidas nii saab.Raivo kirjutas:Kahtlen küll, et seda tegema peab.
Mäletan, et mu omal reguleeriti (keerati peale?) seda nii möödaminnes (E34 siis).
Mäletan, et kui käisin ropka autopoes ühte 540 vaatamas talvel siis, sellel oli päris suur loks ja tegin kapoti lahti ning üritasin vaadata mis karp seal on (kuna mul on olemas üks 535 karp) aga seda isegi ei näinud korralikult ülevalt vaadates. Teisi agregaate on niipalju sinna ette kuhjatud.

Hüva nõu oleks küll kallis nüüd.

E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT