E34 525TDSA sureb välja Drive'i peal
E34 525TDSA sureb välja Drive'i peal
Tervist, mure siis E34 TDSiga, millel juhtumisi automaatkast. Probleemiks siis et sureb kohati välja hetkel kui panna sisse käik D või R (arvatavasti ka teised liikumiseks mõeldud asendid). Tundub täpselt nagu kast pooks mootori kinni. Ja kui välja ei sure, siis korraks tõmbab pöörded ikka väga alla. Et oskab keegi rääkida, kas seisab ees kasti vahetus või viga kuskil mujal peidus?
Re: E34 525TDSA sureb välja Drive'i peal
Kisub sinna kütusepumba poole!
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=39&t=38094
Eks siit teemast võid ka miskit leida.
Mäletamisega mainiti kunagi, et pumbapeas kuluvad mingid rajad ära. Ehk siis käigu sisse pannes lähevad tühikäigupöörded natukese madalamele. See hari on sealt tühikäigu kohalt rajad kulutanud ja surebki välja kohati.
Oli enda masinal samune mure kunagi.
Aga ennem remonti või pumba reguleerimist jõudis pumbavõll pooleks joosta. Uue pumbaga see viga puudus ja rohkem see huvi ei pakkunud.
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=39&t=38094
Eks siit teemast võid ka miskit leida.
Mäletamisega mainiti kunagi, et pumbapeas kuluvad mingid rajad ära. Ehk siis käigu sisse pannes lähevad tühikäigupöörded natukese madalamele. See hari on sealt tühikäigu kohalt rajad kulutanud ja surebki välja kohati.
Oli enda masinal samune mure kunagi.
Aga ennem remonti või pumba reguleerimist jõudis pumbavõll pooleks joosta. Uue pumbaga see viga puudus ja rohkem see huvi ei pakkunud.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Olen avastanud, et pöörded tõmbab maha ka siis, kui tuled põlema panen või pidurdan kuni seiskumiseni. Ja isegi koha peal rooli pöörates tõmbab korraks minu arvates liiga alla. kõik tundub üldse nagu ei oleks mootoril absoluutselt jõudu tühikäigul, et iga elektri tarbija, mis paneb genekale koormust tahab ära suretada geneka rihma kaudu. ja käigu sisse panekust rääkimata. On see harjade kulumise jälg ikka tõenäoline?
Oskab keegi kommenteerida?
Oskab keegi kommenteerida?
Ega sa väga otsingut ei kasutanud ja seda antud teemat ei uurinud?
Tsitaat sealt:
gaiar kirjutas:
ok tänud,aga äkki oskad ka vastata miks pöörded vahel kõiguvad nt rooli keerates või tuled põlema pannes,esineb seda just siis kui mootorile tühikäigul koormust rakendada.
Pumbapeas mida reguleerisid on nn rajad kulunud, ei saa ühendust ning hakkab lollitama. Audi/volkar hakkab nõkutama 1000-2000rpm aga tds kohapeal ja 1000rpm kandis ja vb ka mujal. Kuskil mingi aeg pakuti uut pead 5.8k eest aga ei mäleta enam midagi sellest.
Tsitaat sealt:
gaiar kirjutas:
ok tänud,aga äkki oskad ka vastata miks pöörded vahel kõiguvad nt rooli keerates või tuled põlema pannes,esineb seda just siis kui mootorile tühikäigul koormust rakendada.
Pumbapeas mida reguleerisid on nn rajad kulunud, ei saa ühendust ning hakkab lollitama. Audi/volkar hakkab nõkutama 1000-2000rpm aga tds kohapeal ja 1000rpm kandis ja vb ka mujal. Kuskil mingi aeg pakuti uut pead 5.8k eest aga ei mäleta enam midagi sellest.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
Tänud.
Ja tunnistan et ei viitsinud teemat läbi lapata. Ja otsingut ei vaevunud kasutama, sest minu arvates leiab sellega kõike muud peale selle mida vaja. Ja tänu sellele, et foorumis on ka normaalseid inimesi, siis saab küsides kergemini vastuse nagu näha oli just. Tänud veelkord.
Ja tunnistan et ei viitsinud teemat läbi lapata. Ja otsingut ei vaevunud kasutama, sest minu arvates leiab sellega kõike muud peale selle mida vaja. Ja tänu sellele, et foorumis on ka normaalseid inimesi, siis saab küsides kergemini vastuse nagu näha oli just. Tänud veelkord.