Mul on 97 a e39 siis, mis hakkas nädala algul nöökima. Probleem siis selles, et ühel päeval lihtsalt süütevõtit keerates, kõik süüde läheb sisse ja tuled hakkavad armatuuris põlema ja edasi võtit keerates, ei tee mitte midagi. ei klõpsu ega kõpsu. Siis lambist paari tunni pärast istud autosse ja auto käivitub nii nagu peab, ei mingeid probleeme. Ja siis paar käivitust edasi, jälle sama probleem.
Ühesõnaga, vahepeal saab käivitada, vahepeal mitte. Täiesti lambist vist millal. Öeldi, et ilmselt immoblokk hakkab läbi minema. ja tuleks ära vahetada. kas on kellelgi sarnane mure olnud ? millise lahenduse leidis ? kui palju maksma võiks minna. on kellelgi aimu mis blokk, kus täpselt läbi minema hakkab ? jne.
Infoks veel siis nii palju, et võtit olen proovinud mitmeid kordi tuvastada autole uuesti, kuid sama jama ikka. See on vist keskluku jaoks rohkem üldse, see võtme tuvastus, kui ma õieti aru olen saanud

Olen proovinud ka nupust vajutamise asemel keerata auto uksed kinni ja lahti võtmest, väga mitmeid kordi. kuid ka sellest pole abi.
Auto on helsingis, nii et paras jama. siin on vaid bemmi esindus ilmselt kus tehakse, vähemalt ei ole seni leidnud muud kohta ja ei oska otsida ka väga. loodetavasti detsembris kui eesti minek, siis veel käivitub, et saaks laevale ja auto ära tuua.
Tore oleks, kui keegi oskaks soovitada ka peale bemmi esinduse tallinnas, või pärnus, kohti, kus tegeletakse selliste asjadega.
Kokkuvõttes, igasugune info ja arutelu ja soovitused on teretulnud.
ahjaa ja veel üks küssa, kui on immos asi, siis kas remondi ja vahetamise asemel, ei oleks võimalik üldse immot vahelt ära võtta ? kuna mul ei oleks suurt vajadust sellel.