Kuna A-varuosa hind on veidi kallis, siis mõtlesin enne kaasvõitlejate käest küsida, mida Teie nende puksidega teinud olete? Kas neid saab lasta kuskil taastada ?
E39 530d 2001.a. Tagumine õõtshoob läbi.
E39 530d 2001.a. Tagumine õõtshoob läbi.
Mure selline, et autol tagumise õõtsa puksid ära väsinud ja räägitakse, et tuleb terve õõtshoob ära vahetada. Lisaks pole seda B-osana saadaval. Pildil jupp nr.14.

Kuna A-varuosa hind on veidi kallis, siis mõtlesin enne kaasvõitlejate käest küsida, mida Teie nende puksidega teinud olete? Kas neid saab lasta kuskil taastada ?
Re: E39 530d 2001.a. Tagumine õõtshoob läbi.
B-osana ju tagasilla õõtshoobasid täitsa saadaval http://www.ladu24.ee/et/ladu2/15267/7026,0,100,1
Made for fun E34 540 93a. (Avusblau) F15 15a. (Space Grau)
Ei tea, ei leidnud küll sellelt lingilt vajaminevat õõtsa.
Pöördu nr: 5270124 nimi on Jaano, tegleb tiigi tänaval autode remondiga ja oskab vast aidata !vor kirjutas:Mure selline, et autol tagumise õõtsa puksid ära väsinud ja räägitakse, et tuleb terve õõtshoob ära vahetada. Lisaks pole seda B-osana saadaval. Pildil jupp nr.14.
Ei tea kas Jaanol meiliaadress ka on? Oleks vast lihtsam seletada, mida vaja. B-varuosa olen küsinud Tartus Autoasjast ja Automaailmast, neil seda pole. Lammutusest öeldi, et 25euri maksab, kuid ma pole kindel, et nad said aru, mida mul vaja.
helista ja küsi, ei usu, et tal see arusaamatuks jääb.