E39 528i tühikäigupöörded
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E39 540i man
- Telefon: 53861487
E39 528i tühikäigupöörded
Tervist!
Kui palju peaks olema 2.8 142kw tühikäigu pöörded, endal omal hoiab seal 900 ja 1,1k vahel. Pöörded ei kõigu, kui siis ainult kui muusika valju, sest tarbimine on sellel ikka väga suur.
Kas võib see normaalne olla või peaksin midagi vahetama hakkama?
Ette tänades,
Kaido.
Kui palju peaks olema 2.8 142kw tühikäigu pöörded, endal omal hoiab seal 900 ja 1,1k vahel. Pöörded ei kõigu, kui siis ainult kui muusika valju, sest tarbimine on sellel ikka väga suur.
Kas võib see normaalne olla või peaksin midagi vahetama hakkama?
Ette tänades,
Kaido.
Re: E39 528i tühikäigupöörded
oled oma probleemist jagu saanud ? youtubest vaatasin et need mootorid käivad ikka väga madalatel pööretel ja vaikselt, minul jääb ka mingi 900 juurde
tühikäigu mootor on puhastatud jms, vaakumilekkeid pole ka tuvastanud.

tühikäigu mootor on puhastatud jms, vaakumilekkeid pole ka tuvastanud.
Ma arvan , et te otsite viga sealt kus seda ei ole
*
Tühikäigul 900rpmi on väga normaalne

Tühikäigul 900rpmi on väga normaalne

900 tühikäigul on ilmselgelt palju... suure tõenäolisusega on mkusagil mingi õhu leke.. Lihtsaim variant on segusiibri juures olevate voolikute juurde pihustada brake cleanerit. Ja kui pöörded tõusevad siis lekib kusagilt õhku.
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
Normaalne tühikäigupööre peab olema 750+/- 50rpm
Alustuseks võiks otsida vaakumlekkeid ja tühikäigumootorit puhastada. Kui midagi kahtlast ei leia, siis võiks teha ka diagnostika.
EDIT: ooddoo jõudis ette
Alustuseks võiks otsida vaakumlekkeid ja tühikäigumootorit puhastada. Kui midagi kahtlast ei leia, siis võiks teha ka diagnostika.
EDIT: ooddoo jõudis ette

56792145
Minul olid ka tühikäigupöörded üleval ja algul mõtlesin tühikäigumootor teeb seda ja lõpuks sain vea teada ei töötand selline asi
oli nr 2 asi katki. http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... _assembly/" onclick="window.open(this.href);return false;
oli nr 2 asi katki. http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... _assembly/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuidas selle korrasolekut kontrollitakse?Keijooo kirjutas:Minul olid ka tühikäigupöörded üleval ja algul mõtlesin tühikäigumootor teeb seda ja lõpuks sain vea teada ei töötand selline asi
köisin diagnostikas ja teine nussis ka korval pistik
ma pean ka vist siis diagnosti minema , mul 2 autol pöörded 900rpmi kanti olnud ja pole osanud kunagi muretsedagi sellepärast ,
Vot mul jebi see nii kui uue peale sain oli kõik timm

tutikas maksab kuskil hella oma 55 euri
tutikas maksab kuskil hella oma 55 euri