e39 97a steptronic ei lülitu draivile.
-
- Huviline
e39 97a steptronic ei lülitu draivile.
Mure siis selline ,et kast ei lülitu Draivile kui kastiõli soojaks läheb. Hommikul külma mootori ja õliga läheb kast ilusti draivi asendise ja sõidab korralikult ja käike vahetab sujuvalt. Kuid kui seisma jään peale sõitu ja kasti õli on soojaks läinud enam draivile ei lähe. Kangi juures tuluke küll näitab et on draiv asendis kuid näidikuplokis ei näita D ja üle esimese käigu ei lülita ja ka manuaalselt ei lase käike vahetada vaid näitab näidikuplokis kas S või 5. Ühtegi teis hoiatus tulukest põlema ka ei löö. Paar tundi seismist ja kõik töötab jälle korralikult. On kellelgi nii juhtunud. Mul diagnostikasse pikk maa ja autoga sõita ei julge kartes kasti päris ära lõhkuda. Ja kang liigub ka raskelt N-ilt D-le.
Re: e39 97a steptronic ei lülitu draivile.
Võib-olla kasti lülitusel midagi takerdunud. Lülitus n-lt d-le peab päris sujuv olema. See suht lihtne auto, lammuta ise see kangi asi lahti, vast jõuad ise vea jälile.
-
- Huviline
Ma pealtpoolt võtsin kangiümbruse lahti ja seal mingit tagistus ei leidnud kang liigub ilusti lõpuni kuni piiraja vastu tuleb. peotäis eest sente tuli sealt ainult välja kuid viga jäi alles. Kang liigub endiselt raskelt N-ilt D-le.Igatahes targmad mehed soovitasid filtrit ja õlipumpa kontrollida.Sain neljapäevaks diagnosti aja eks siis paistab. Kuid kas arvuti üldse filtri ja õli olukorda suudab kontrollida.Endal kanalit pole et õlitaset ise kontrollida. Kuid ei teagi kas riskida ise diagnosti sõita või treila tellida.
Arvuti sul auto mehaanilist viga ei tuvasta. Ja sõita mina isiklikult üle 50 km ei soovita aga eks ise otsustad. Kui kast on nii ehk naa peetis siis läheb treila raha tuulde, samas äkki annab lihtsa remondiga veel päästa seda.