Tere!
plaanis on vahetada E34 esiklaasi aga ääretihendid on kosmeetilisi vigu täis ja klaasiteenindustel pole tihendeid pakkuda. Forss ütles samuti, et neil pole tihendeid pakkuda. Kas keegi on kunagi sellise murega kokku puutunud ja teab, kus võiks leida neid ääretihendeid? Romulast võtta ka ei julge, vabad üldjuhul kuivad ja rabedad.
proovisin foorumis otsingut kasutada, aga ei leidnud sel teemal ühtegi postitust.
oskab keegi aidata?
Sergei
E34 esiklaasi tihend
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E34 520i
Re: E34 esiklaasi tihend
Tere Sergei!
Mina olen aru saanud, et E34del on üldse liimitud esiklaas, seega polegi mingisugust tihendit seal, vähemalt mitte sellist, mida sina otsid. Kui klaasi vahetatakse, lastakse sinna tihendiks muutuv hermeetik vahele
http://bmwe32.masscom.net/sean750/winds ... cement.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Jah, seal on küll e32, kuid usun, et asi on enamvähem, kui mitte täpselt, sama. Võin ka eksida
Mina olen aru saanud, et E34del on üldse liimitud esiklaas, seega polegi mingisugust tihendit seal, vähemalt mitte sellist, mida sina otsid. Kui klaasi vahetatakse, lastakse sinna tihendiks muutuv hermeetik vahele

http://bmwe32.masscom.net/sean750/winds ... cement.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Jah, seal on küll e32, kuid usun, et asi on enamvähem, kui mitte täpselt, sama. Võin ka eksida

Ilmselt otsitakse siin klaasi iluliistu. Neid peaks müüma autoklaaside tarnijad ja pigaldajad. Nagu eelnevalt mainitud, siis klaas on liimitud, mitte tihendiga.
56792145
-
- Huviline
Ilmselt on sul, Redline, õigus. Lugenud olen, et need liistud pidavad esinduses kallid olema (E32 vend ütles, et 2 liistu on kokku kallim kui uus esiklaas), seega soovitan kuskilt foorumist neid küsida ja otsida, ehk keegi on maha saanud enamvähem ilusti. Klaasi saad sellegipoolest ära vahetada, lihtsalt selleks ajaks kuni sul liistu pole, jääb pisut näha see liimiosa.
klaas on jah liimitud, sellega muret pole. aga klaasi peal jookseb iluliist (pealtnäha korralik) ja selle liistu ääres, selline tunne nagu klaasi alt või klaasi ääre alt jookseb miskine kummist tihend, mis klaasi äärte juurest välja tuleb. see tihend on mul täiesti kuiv ja rabe ning meeletult kole 
hetkel on ainult ühel klaasiteenindusel seda pakkuda olnud ja seal tuleb selle liistu hinnaks 132 euri
et klaasi enda vahetus koos klaasiga ja lisavidinatega on 121 euri
romulates pole ka siiani edu olnud...eks ma siis otsin edasi

hetkel on ainult ühel klaasiteenindusel seda pakkuda olnud ja seal tuleb selle liistu hinnaks 132 euri

et klaasi enda vahetus koos klaasiga ja lisavidinatega on 121 euri

romulates pole ka siiani edu olnud...eks ma siis otsin edasi

-
- Huviline
Ma ehk isegi tean, millest sa räägid. Mul oli sarnane jäänus endal ka mingil määral olemas. Osaliselt oli ta muutunud juba selliseks.. jahu vist oleks kõige sarnasem materjal, kruvikaga korra torkisin muutus enamvähem puru taoliseks.
Ma usun, et misiganes tihend see on, sa saad üsna sarnase efekti tehes ise mingisuguse plõgaga asja kokku, mis muutub hiljem kummiks. Odavam kindlasti, kui koguaeg edasi otsida, tähtis ainult, et ilmastikukindlaks jääks.
Ma usun, et misiganes tihend see on, sa saad üsna sarnase efekti tehes ise mingisuguse plõgaga asja kokku, mis muutub hiljem kummiks. Odavam kindlasti, kui koguaeg edasi otsida, tähtis ainult, et ilmastikukindlaks jääks.