E39 kojamehed
E39 kojamehed
Tere,mis marki kojamehi kasutate,millised on just selle margi jaoks teie arvates parimad ja miks?
Tänan!
Tänan!
E39 525 TDS
Olen omalegi neid ilma raamita Valeosid tahtnud aga vastus müüjatelt - e39-l varrekinnitus selline, et sellele ei tehtapriitv8 kirjutas:Huvitav, E34 varrekinnitustega on neid küll saada, miks siis mitte E39?
Ja selliseid pakubki minuteada ainult Valeo.
Kohanud olen neid nii Melasi kui BENi poes. Ja siinses müügifoorumis ka keegi hõikas ju.

BMW touring
- bmwtutorial
- Huviline
- Kontakt:
Viimati paistis Baktis ka Bosch AeroTwin-de rivi juba üsna pikk olema.
Lõpuks pakub Bosch neid ka aftermarketina, küll ei ole siin loetelus näha BMW-sid:
http://aa.bosch.de/advastaboschaa/Produ ... lication=1
http://aa.bosch.de/advastaboschaa/kidow ... e=download
Lõpuks pakub Bosch neid ka aftermarketina, küll ei ole siin loetelus näha BMW-sid:
http://aa.bosch.de/advastaboschaa/Produ ... lication=1
http://aa.bosch.de/advastaboschaa/kidow ... e=download
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Mina vahetasin laupäeval enda omad ära. Läksin UM'i ainult kummi ribasid vahetama (120.- tk) kuid siis selgus, et keegi tore inimene on minu originaal kojamehed millegi muu vastu vahetanud (tõenöoliselt isis öösel maja ees) ning nendel ei saa kummi vahetada.
Seega ostsin uued kojamehed. 888,80 EEK. Need on ikka uskumatult head ja oma raha väärt.
Seega ostsin uued kojamehed. 888,80 EEK. Need on ikka uskumatult head ja oma raha väärt.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 123d coupe M-pakett
Käisin täna küsimas, Melasi auto'st, E34 varrekinnitusega Valeo x-trm'isid. Vana seal lappas oma Valeo tootekataloogi ja vastas, et E34'le ei ole saada neid.priitv8 kirjutas:Huvitav, E34 varrekinnitustega on neid küll saada, miks siis mitte E39?
Ja selliseid pakubki minuteada ainult Valeo.
Kohanud olen neid nii Melasi kui BENi poes. Ja siinses müügifoorumis ka keegi hõikas ju.
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
-
- Huviline
imevahend
kui on kehva kvaliteediga esiklaas nagu minu E39l, siis ei aita ükski kojamees sinna. Mustus justkui sööb end sinna sisse! Leidsin küll imevahendi, kuid see haihtub pealt 4 nädalaga. Vahendi nimi on siis GlazGlaze ja seda müüb Ben auto, järvel.
ps. mina ei ole ka um-st kunagi 120 eest kumme saanud!!!
ps. mina ei ole ka um-st kunagi 120 eest kumme saanud!!!
ja sama hind on ka sellel aasta. Been there, done that.Joel_H kirjutas:Aru ma ei saa, kust see 120.- jutt tuli .. e39 kojamehe kumm maksab UMis 185.- tk ja sama hind oli ka eelmisel aastalahtil kirjutas:Kojamehi millel saab vahetada ainult kumme. BMW orginaalid hetkel. Tuleb odavam, üks kojamehe kumm maksab kõigest 120 krooni UM -s.
Re: E39 kojamehed
Kõige odavam variant on osta automaailmast lihtsalt kojamehekummi ja see õigesse pikusesse lõigata ning ongi valmis-kõik kokku 100.-.Aga kui kojamehed juba häält teevad kolksuvad või teevad muud koledat häält, siis ei aita ainult kummi vahetusest-tuleb terve kojamees välja vahetada. BMW kojamees peab liikuma hääletult, ei tohi liikudes ja liikumissuunda muutes teha mingit heli.Joosep77 kirjutas:Tere,mis marki kojamehi kasutate,millised on just selle margi jaoks teie arvates parimad ja miks?
Tänan!
BMW 525 td E39
Ise kasutan praegu Rain-Xi ja Trico kojamehi. Ütleme nii,et kui Rain-x peal,siis kojamehed ja klaas kuluvad ikka tunduvalt vähem. Järgmine nädal panen peale toodet nimega AQUACONTROL, et siis oskan selle kohta midagi täpsemalt öelda:
Aquacontrol, see on kattekiht, mis tõrjub klaaspindadelt vett ja lörtsi. Lennunduses välja töötatud revolutsiooniline toode on muutunud kättesaadavaks autotööstusele.
Koos auto liikumiskiirusest põhjustatud tuulega eemaldab Aquacontrol veepiisad nii, et klaasipuhasteid on vaja kasutada vähemal määral. Seda töötlust saab kasutada nii auto esiklaasi kui ka külgklaaside jaoks. Tulemuseks on kristallselge nähtavus iga ilma korral, eelkõige öösel.
Erinevalt teistest müügil olevatest vett-tõrjuvatest kihtidest, mis on tegelikult mahapestavad mõne tunni jooksul, on ühekordsel töötlemise tulemusena tagatud kihi säilimine esiklaasil 20 000 km ja külgklaasidel 60 000 km läbisõidu jooksul, alles siis on avajalik uus töötlemine.
Aquacontrol on saadaval professionaalses komplektis ja tarbijale mõeldud pakendis. Klaasipaigaldajatele mõeldud professionaalne komplekt sisaldab komponente 10 klaasi töötlemiseks. Tarbija pakend on mõeldud ühe töötluse jaoks ning see on saadaval kaunilt kujundatud mullpakendis.
Aquacontrol, see on kattekiht, mis tõrjub klaaspindadelt vett ja lörtsi. Lennunduses välja töötatud revolutsiooniline toode on muutunud kättesaadavaks autotööstusele.
Koos auto liikumiskiirusest põhjustatud tuulega eemaldab Aquacontrol veepiisad nii, et klaasipuhasteid on vaja kasutada vähemal määral. Seda töötlust saab kasutada nii auto esiklaasi kui ka külgklaaside jaoks. Tulemuseks on kristallselge nähtavus iga ilma korral, eelkõige öösel.
Erinevalt teistest müügil olevatest vett-tõrjuvatest kihtidest, mis on tegelikult mahapestavad mõne tunni jooksul, on ühekordsel töötlemise tulemusena tagatud kihi säilimine esiklaasil 20 000 km ja külgklaasidel 60 000 km läbisõidu jooksul, alles siis on avajalik uus töötlemine.
Aquacontrol on saadaval professionaalses komplektis ja tarbijale mõeldud pakendis. Klaasipaigaldajatele mõeldud professionaalne komplekt sisaldab komponente 10 klaasi töötlemiseks. Tarbija pakend on mõeldud ühe töötluse jaoks ning see on saadaval kaunilt kujundatud mullpakendis.
Diiler kirjutas:Ise kasutan praegu Rain-Xi ja Trico kojamehi. Ütleme nii,et kui Rain-x peal,siis kojamehed ja klaas kuluvad ikka tunduvalt vähem. Järgmine nädal panen peale toodet nimega AQUACONTROL, et siis oskan selle kohta midagi täpsemalt öelda:
Väga ostma panev jutt....Ehk oskad öelda kust saab ja palju maksab.
E39 525DA -01 Touring
Car is to transport your a$$...not a christmas-tree!
Car is to transport your a$$...not a christmas-tree!