Teema selline et ühtlasel sõidul jõnksutab,käisin diagnostis öeldi pumba elektroonika jupsib!
Sebisin kasut pumba elektroonika,pandi peale koik norm.
Natuke sõitsin ja sama teema jälle!
e 39 525 tds jõnksutab
- jargo
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 330ci
- Kontakt:
Re: e 39 525 tds jõnksutab
äkki pumba kaan paigast ära!koputa seda nina poole.vaata kas läheb paremaks?
- roheline j2nes
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi a6c6 3.0tdi
Kui juba diagnostis käidud ja viga öeldud.
Aga ega sul kütte voolikus mis peale filtrit tuleb mulle sees ei ole. Endal jõnksutas ka vaikselt sõites. Veaks osutus siis ülekeeratud vooliku klambrid. Peale nende vahetamist on kadunud probleem
Aga ega sul kütte voolikus mis peale filtrit tuleb mulle sees ei ole. Endal jõnksutas ka vaikselt sõites. Veaks osutus siis ülekeeratud vooliku klambrid. Peale nende vahetamist on kadunud probleem
roheline j2nes kirjutas:Kui juba diagnostis käidud ja viga öeldud.
Voolikud on seal pumba juures üldiselt ilma klambriteta,mulle ei ole ka täheldanud!
Hästi ei tahaks uskuda et kaks pumba kaant ühesuguse probleemiga!
mulle tundub et viga pigem pumba alumises pooles!
Teema lõpp,pumba kaan oli tuksis!tuisk kirjutas:roheline j2nes kirjutas:Kui juba diagnostis käidud ja viga öeldud.
Voolikud on seal pumba juures üldiselt ilma klambriteta,mulle ei ole ka täheldanud!
Hästi ei tahaks uskuda et kaks pumba kaant ühesuguse probleemiga!
mulle tundub et viga pigem pumba alumises pooles!