Plaan osta e39 530d 2002 aasta
Enne kui viin ostueelsesse kontrolli, avastasin mõned häired.
1.Auto käivitub soojalt u. 1,5 sekundit. Pole ühtegi diisel BMW enne katsund. Minule tundus natuke imelikult pikk aeg. Eelsüüteküünlaid sooja mootori puhul ei kasutand. Kui see aeg pikk, siis tuleb viga otsida kulunud pihustites, kütuse tagasivajumises süsteemist? Akut ei süüdistaks.
2. Automaat käigukastiga tegu. D käiku sissepannes auto teeb korraliku jõnksatuse kohapeal. R puhul oli tunda, aga auto ei liikunud. Minu vanal autol oli selleks veaks diffripadi. Kuna BMW ei tunne, siis kas olen õigel kursil?
3.Mootorit välja suretades autos korralik värin. Ise arvan, et sellist asja ei tohiks väga olla

4. CD mängimise võimalus puudub. Olevat võimalik läbi navi boxi ühendada USB kaabel. Kas navi ja USB-d saab samal ajal kasutada sel juhul?
5. Mis võib maksta BMW esinduses uue võtme tellimine koos immo ja keskluku( ehk siis kodeerimisega)
Kuna e39 populaarne ja tuntud auto, siis ehk leisub teadjaid/aitajaid, kes oskavad minu teadmised ümber lükata või kaasa rääkida. Näiteks difripada vahetuse puhul keegi oskab öelda umbkaudse hinna?
Tuld!