Peaks siis amordid ringi vahetama või on see normaalne, et uus amort alguses kolksub mõnda aega? Tegu ikkagi ju kvaliteetse tootjaga ju

vaatasin kataloogist paar suvalist e39 amorti, esimesed olid ainult gaasikad - nagu e61taff911 kirjutas:Sachs ei tooda siis üldse õliamorte? Originaalis e39 96a vähemal peaksid ikka õliamordid olema ees.
taff911 kirjutas:556832 on all olevate amortide tootekood.
Ehk mul oli täpselt sama teema. Mida soojemaks läks seda vaiksemaks auto jäiS1lv3r kirjutas:
Ajasin paariks tunniks sooja, siis sulas vist ära ja auto tõusis normaalkõrgusele tagasi. Järgmised päevad sama pool ilgelt kolises aga nüüd on - kraade vahem ja on täielik vaikus![]()
Igavusest vastasid enda postituseleS1lv3r kirjutas:Ehk mul oli täpselt sama teema. Mida soojemaks läks seda vaiksemaks auto jäiS1lv3r kirjutas:
Ajasin paariks tunniks sooja, siis sulas vist ära ja auto tõusis normaalkõrgusele tagasi. Järgmised päevad sama pool ilgelt kolises aga nüüd on - kraade vahem ja on täielik vaikus![]()
Kuna määrajaks on ikka temperatuur, siis ilmselt sul ikka amort see on mis kolksub külmaga, ise mõtlen ka et kõige mõistlikum lihtsalt järgmisena teise tootja amorte proovida.Ivo81 kirjutas:Mul sama teema, et auto miinuskraadidega kolksub, all uus Sachsi amort mis ka sai garantii korras vahetatud. Kuid midagi ei muutunud. Külmalt on ikka väga jube, soojalt on talutav kuigi ka ebameeldiv.
Samas, oli mul see hääl ka olemas vana (originaal) amrodiga seega ei pruugi üldse amort olla. Viga otsides olen vahetanud esisillas kõik õõtsad, stabika varda puksid ja amordid koos laagritega, tee mis tahad auto kolksub edasi ja kuna keegi ei suuda viga tuvastad siis hetkel olen käega löönud.