Night Vision
Night Vision
Tervist!
Kas keegi teab kedagi, kes oskab Night Visioni remontida Tartus?
Tänud info eest.
Rax
Kas keegi teab kedagi, kes oskab Night Visioni remontida Tartus?
Tänud info eest.
Rax
-
- Huviline
- Kontakt:
Re: Night Vision
Kui ei näita normaalset pilti, võid proovida läätse ja sensori vahetust romula nivi kaameralt võetu vastu. Kui on uppunud, siis ei ole võimalik päästa.
Asendada kasutatud kaameraga sisuliselt võimatu, nivi vajab aktiveerimiseks vastavat koodi. Käivad paaris kaamera ja plokk ( seerianr) pluss plokk ja auto ( kerenr)
Asendada kasutatud kaameraga sisuliselt võimatu, nivi vajab aktiveerimiseks vastavat koodi. Käivad paaris kaamera ja plokk ( seerianr) pluss plokk ja auto ( kerenr)
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
patrik kirjutas:Kui ei näita normaalset pilti, võid proovida läätse ja sensori vahetust romula nivi kaameralt võetu vastu. Kui on uppunud, siis ei ole võimalik päästa.
Viakood ütles, et juhtplokk tuleb vahetada. Kas seda on võimalik vahetada?
Tänud:)
-
- Huviline
- Kontakt:
juhtplokk maksab 266 euri
tuleb ka kodeerida ja paigaldada
Kas sa ise oskad ka seda kodeerida ja paigaldada?patrik kirjutas:juhtplokk maksab 266 euri
Kindlasti oskab. Vihjed on ka profiilis kirjas.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
-
- Huviline
- Kontakt:
Niviga tegelevaid inimesi eestis on väga vähe.
Ka minu kokkupuuted on üksikud. Olen parandanud edukalt ühe kaamera ülaltoodud meetodil, enda autol kasutan nivi sisendit tagurduskaamera jaoks
Kas olen võimeline, sõltub sajaoludest ja kliendi soovi tõsidusest.
Eesti Bmw esinduses on koostöös tehasega üritatud järelpaigaldus kunagi ühel kliendil katkestatud seoses töö ebaõnnestumisega.neil on küll kasutada olnud ametlikud töövahendid mis mõnda tööoperatsiooni teha ei võimalda
Ka minu kokkupuuted on üksikud. Olen parandanud edukalt ühe kaamera ülaltoodud meetodil, enda autol kasutan nivi sisendit tagurduskaamera jaoks
Kas olen võimeline, sõltub sajaoludest ja kliendi soovi tõsidusest.
Eesti Bmw esinduses on koostöös tehasega üritatud järelpaigaldus kunagi ühel kliendil katkestatud seoses töö ebaõnnestumisega.neil on küll kasutada olnud ametlikud töövahendid mis mõnda tööoperatsiooni teha ei võimalda
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Romulast pärit kaamera käimasaamiseks müüakse eraldi moodulit.
http://carsystems.com.ua/bmw-products-r ... troller-ru
Mis veakood konkreetselt oli?
Levinum viga on kaamera lagunemine korpuse mittehermeetiliseks(kivilöökidest) muutumisest tingituna:

http://carsystems.com.ua/bmw-products-r ... troller-ru
Mis veakood konkreetselt oli?
Levinum viga on kaamera lagunemine korpuse mittehermeetiliseks(kivilöökidest) muutumisest tingituna:

tel. 51 949 859
Tegemist vist sellise esemega A860 Night-Vision-Kamera
UM poolt antud DIAGCODE:D6654_NIVI1000_02_003
RAX
UM poolt antud DIAGCODE:D6654_NIVI1000_02_003
RAX
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Tähistus A860 viitab BMW elektriskeemides ikkagi kaamerale, mitte juhtplokile. Vaata pilte - kaamera rikke võimalik põhjus on seal näha.
tel. 51 949 859