E39 vibratsioon keres
E39 vibratsioon keres
tere mul siis selline mure.
et kiirustel 80 - 130 auto vibreerib käes. veljed on kontrollitud sirged ja tasakaalus. roolis värinat ei ole.
Kas viga võib äkki olla käigukasti otsas olevas kummileevendis mis on yhendatud kardaaniga.
tegemist on e39 99a touringuga.
et kiirustel 80 - 130 auto vibreerib käes. veljed on kontrollitud sirged ja tasakaalus. roolis värinat ei ole.
Kas viga võib äkki olla käigukasti otsas olevas kummileevendis mis on yhendatud kardaaniga.
Re: e 39 vibratsioon keres
Kas velje keskava on ikka õiges mõõdus (74,1mm) mitte suurem natuke, vaata üle kardaani vahepukk, et laager ja kumm oleksid korras. Kas see leevendus kardaani otsas on praguline?bmw530td kirjutas:tere mul siis selline mure.
BMW touring
veljed on bmw originaalid.Mägilane kirjutas:Kas velje keskava on ikka õiges mõõdus (74,1mm) mitte suurem natuke, vaata üle kardaani vahepukk, et laager ja kumm oleksid korras. Kas see leevendus kardaani otsas on praguline?bmw530td kirjutas:tere mul siis selline mure.
ja mingid väiksed praod on käigukasti otsas olevas kummileevendis
Ei usu, et värin nendest leevendipragudest (kui nad on ikka väikesed) aga vahetada soovitan ta sel juhul sul kindlasti kui juba praod on ja kui seda vahetad siis lase ühtlasi kontrollida kardaani vahepukki. Soovitaks minna mõnda kohta kus terve käiguosa üle vaadatabmw530td kirjutas: ja mingid väiksed praod on käigukasti otsas olevas kummileevendis

BMW touring
-
- Huviline
-
- Huviline
tre
mull sa siis see probleem ka lahenduse sai siis uued veljed ja kummid ning vibra kadund. kuigi eelmised veljed olid sirged. juu siis kummides mingi kala oli.
Lase rehvid yle kontrollida sest mul oli kunagi sama jama ja uute kummidega.Diiler kirjutas:Mul ka sama mure, kuskil 40-50km/H ja 100 KM/H tuleb vibra keresse sisse ja rool hakkab ka vibreerima. Eriti hull on siis, kui sõidad uue sileda asfaldi peal. Midagi ei muutu kui kiirendad, pidurdad, hoiad sidurit põhjas.
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
bmw530td kirjutas:Ma siis leidsin oma probleemile lahenduse LÕPUKS. esiteks sa vahetatud tagumised kummid kuid 80-100km juures oli ikka vibra ja nüüd sai vahetatud ka kardaani vahepukk ja probleem kadund.
Palju vahepuki hinnaks tuli?
Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Tervist, tõstan korra vana teemat. Mis nr. detail see gardaani vahepukk on sellel joonisel?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=26&fg=10
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=26&fg=10
Re: E39 vibratsioon keres
Mul on sama jama.Ostsin siis selle vibratsiooni leevendi ja läksin töökotta.Hakkasime siis kardaani alt kiskuma ja selgus et diffri ja kardaani kinnitus oli lahti.6st poldist 5 olid nii lahti,et keerasime näpuga lahti.Ok kõik kinni uuesti ja kardaan alla ja nüüd kostub põhja alt(nagu käigukasti juurest) selline kõrin,et kardaan käiks kuskile vastu....Uuesti auto tõstukile ja noo ei käi kuskile vastu....Mõistus ausalt otsas juba.Äkki kui need poldid lahti olid,siis keeras kardaani kõveraks ?
- jass161
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91
Kui kardaan kõver, siis sõidaksid ainult puutokk hammaste vahel ringiMarkss kirjutas:Mul on sama jama.Ostsin siis selle vibratsiooni leevendi ja läksin töökotta.Hakkasime siis kardaani alt kiskuma ja selgus et diffri ja kardaani kinnitus oli lahti.6st poldist 5 olid nii lahti,et keerasime näpuga lahti.Ok kõik kinni uuesti ja kardaan alla ja nüüd kostub põhja alt(nagu käigukasti juurest) selline kõrin,et kardaan käiks kuskile vastu....Uuesti auto tõstukile ja noo ei käi kuskile vastu....Mõistus ausalt otsas juba.Äkki kui need poldid lahti olid,siis keeras kardaani kõveraks ?

Nuu võtsime kardaani lahti keskelt ja ei märkinud kahjuks ära ja nüüd võib olla et said nuudid valesti kokku....Eile käisin uuesti tõstuki peal ja uuesti keskel lahti ja keerasime väheke ja uusti kokku aga ei ikka midagi....." onclick="window.open(this.href);return false; ja selline hääl nüüd samas kohas...aga vaiksemjass161 kirjutas:Kui kardaan kõver, siis sõidaksid ainult puutokk hammaste vahel ringiMarkss kirjutas:Mul on sama jama.Ostsin siis selle vibratsiooni leevendi ja läksin töökotta.Hakkasime siis kardaani alt kiskuma ja selgus et diffri ja kardaani kinnitus oli lahti.6st poldist 5 olid nii lahti,et keerasime näpuga lahti.Ok kõik kinni uuesti ja kardaan alla ja nüüd kostub põhja alt(nagu käigukasti juurest) selline kõrin,et kardaan käiks kuskile vastu....Uuesti auto tõstukile ja noo ei käi kuskile vastu....Mõistus ausalt otsas juba.Äkki kui need poldid lahti olid,siis keeras kardaani kõveraks ?
Kas seda häält teeb koguaeg ühtlasel kiirusel ka? või ainult kiirendades?