Pagasniku luuk ei jää kinni ja kui vajutad linki siis teeb mingit kärinat paar sekundit.
Autoks E39 sedaan.
E39 pagasniku lukustusega probleem
Re: E39 pagasniku lukustusega probleem
523 kirjutas:Pagasniku luuk ei jää kinni ja kui vajutad linki siis teeb mingit kärinat paar sekundit.
Autoks E39 sedaan.

Mul oli sama viga....523 kirjutas:Pagasniku luuk ei jää kinni ja kui vajutad linki siis teeb mingit kärinat paar sekundit.
Autoks E39 sedaan.
Kärin tähendab, et mootor on korras, aga viga on selles "keelekeses" mis peab pagasnikut lukustama, ehk siis selle "keelekese" vedru on katki läinud. Ma ei tea, kas seda vedru saab kusagilt eraldi osta või äkki sobib sinna mõni muu vedru.
Ise aretasin selle vedru muud moodi kinni.
Võta tagaluugi küljest see krempel lahti ning proovi seda lukustussüsteemis olevat vedru kuidagi sinna tagasi aretada või äkki leiad mingi muu vedru.
Kui sa ei saa või ideedest napib kuidas seda parandada, siis võin sulle appi tulla, mul läks mingi 15 min. sellega.
Pühapäeval hakkan asja siis lamutama ja aretama, niikaua peab lahtise pagasnikuga läbia ajama.Time kirjutas:Mul oli sama viga....523 kirjutas:Pagasniku luuk ei jää kinni ja kui vajutad linki siis teeb mingit kärinat paar sekundit.
Autoks E39 sedaan.
Kärin tähendab, et mootor on korras, aga viga on selles "keelekeses" mis peab pagasnikut lukustama, ehk siis selle "keelekese" vedru on katki läinud. Ma ei tea, kas seda vedru saab kusagilt eraldi osta või äkki sobib sinna mõni muu vedru.
Ise aretasin selle vedru muud moodi kinni.
Võta tagaluugi küljest see krempel lahti ning proovi seda lukustussüsteemis olevat vedru kuidagi sinna tagasi aretada või äkki leiad mingi muu vedru.
Kui sa ei saa või ideedest napib kuidas seda parandada, siis võin sulle appi tulla, mul läks mingi 15 min. sellega.
Tänud Time