E39 ventilaatori sidur
E39 ventilaatori sidur
tere.probleem selles,et olen vahetanud juba kolmanda ventilaatori siduri.ja ikka undab nagu oleks peal hull turbo.tegemist 530d 99a,kõik mehaanikud ütlevad,et vendika sidur aga kui olen neid juba mitmeid vahetanud?kõik uued ja poest!äkki kellelgi on sama jama,oleksin tänulik kui annaksite teada,milles jama on.ei tahaks head autot maha müüa aga kui veale jälile ei saa siis....
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Mul e34 524td ka hetkel ventikas undab ja jõukadu on ka märgatav.
Proovin täna homme selle tutikaga asendada, vaatab mis siis saab.
Enne kui mul oli vana sidur seal siis jõud oli olemas aga tipptunnil tahtis kuumaks minna.
Hetkel küljes mingi kasutatud ventikasidur, mis on peetis ja undab.
Enne kui mul oli vana sidur seal siis jõud oli olemas aga tipptunnil tahtis kuumaks minna.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
no anna teada siis mis tulemus,Tarmo kirjutas:Mul e34 524td ka hetkel ventikas undab ja jõukadu on ka märgatav.
endal ka vent undab-vihiseb vähe palju ja sama plaan on olnud
alates 4000rpm on ikka väga kuri hääl juba
nüüd siis uus ostetud ja võrdlusmoment olemas. Kui niisama ringi ajada pisut, polnud erilist vahet, aga paari ringi peale läks ikka uuel pöörlemine ikka väga lihtsaks (hea mitu pööret käib ringi ajades järgi) ja sõidu ajal ka mingit vihinat ei kostnud kuskilt. Seega uus on ika etemaga keegi võiks proovida, kui vabalt vent ringi käib teistel autodel,
hetkel külmalt on hoogu niipalju, et kui ventilaatorit ringi lükata, jookseb täpselt järgmise labani (7 labaga) ja suht sama ka soojalt
seega suht raskelt ringi käib

Ja kui linnas ikka kuumaks kipub minema, tasub kontrollida ka elektrilist venti eespool radikat (kui on ikka lisaventiga)
mul e46 328 ja ka undab kui metsaline. see on imo suht ebanormaalne, et sõidad linnapeal nagu mingi vana GAZ 53 või sierraga. Mul on varem ka autosid olnud ja pole ühelgi sellist asja olnud. Kui BMW ütleb, et see on normaalne, siis ma arvan, et on aeg maha kanda see masin ja midagi asjalikumat soetada. Ma tean, et osadel on elektriline vent ja see küll jõudu ära ei võta ja sõidu ajal salongi ei kostu. Aga eks ma võtan ametliku vastuse ka esindusest 

mulle müüdi tegelikult vale sidur, teise mootori oma. sai see ära vahetatud ja nüüd pole enam sellist ventika uugamist külmalt ega soojalt.zaruljom kirjutas:mul e46 328 ja ka undab kui metsaline. see on imo suht ebanormaalne, et sõidad linnapeal nagu mingi vana GAZ 53 või sierraga. Mul on varem ka autosid olnud ja pole ühelgi sellist asja olnud. Kui BMW ütleb, et see on normaalne, siis ma arvan, et on aeg maha kanda see masin ja midagi asjalikumat soetada. Ma tean, et osadel on elektriline vent ja see küll jõudu ära ei võta ja sõidu ajal salongi ei kostu. Aga eks ma võtan ametliku vastuse ka esindusest
samas kui sul on ventikas läbi siis võib ka uugama hakata, teine variant on nats kehvem muideks, venti ei aeta üldse ringi ja masin läheb keema lihtsalt.