E39 immo probleem
E39 immo probleem
Tere.
probleem selline kuna auto seisnud pikemat aega siis sai aku tühjaks ja nüüd ei lähe käima enam. enne seda läks -20ga ilma probleemideta käima. ja kui diagnosti teha siis ütleb et vale võti süütelukus ehk auto ei tunnista võtit. kuigi puldist teeb lahti ja paneb kinni. mida teha ?
e39 530d 142kw
probleem selline kuna auto seisnud pikemat aega siis sai aku tühjaks ja nüüd ei lähe käima enam. enne seda läks -20ga ilma probleemideta käima. ja kui diagnosti teha siis ütleb et vale võti süütelukus ehk auto ei tunnista võtit. kuigi puldist teeb lahti ja paneb kinni. mida teha ?
e39 530d 142kw
Re: E39 immo probleem
immo ja puldiga lukustamine ei ole otseselt seotud omavahel.
olen kuulnud, et võtit on vaja ews-iga sünkroniseerida peale pikka akuta seismist. keegi teine teab raudselt paremini.
olen kuulnud, et võtit on vaja ews-iga sünkroniseerida peale pikka akuta seismist. keegi teine teab raudselt paremini.
mismoodi süngitakse ? arvutiga ?
- juht
- Huviline
- Peamine sõiduk: 525d/E61
- Telefon: 5257414
- Kontakt:
E39 immo probleem
Ei saa arvutiga. Ews'i ja võtit vaja lauapeale.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Digitally Emitted...
ja mis edasi saab ?juht kirjutas:Ei saa arvutiga. Ews'i ja võtit vaja lauapeale.
mina saan uue võtme ews-i kirjutada. aga juhul kui starter käib ringi pole seda vaja.
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
starer ei käi ringi ei tee plõksugiooDDoo kirjutas:mina saan uue võtme ews-i kirjutada. aga juhul kui starter käib ringi pole seda vaja.
kui starterile otse voolu paned siis käib mootor ringi käima ei lähe. võtit keerad siis ei plõksugi

Sain tööle. Arvatavasi oli võtme elektroonika vms selline viga. Ostsin carwayst teise võtme komplekti (ews blokk, mootori aju, ja kõik lukud vahetasin ringi ja käis.
uurisin ka uut võtit Um-ist seal maksab see 227e.
kuna ei teadnud täpselt milles viga, siis tundus odavam osta carwayst 40e komplekt.
uurisin ka uut võtit Um-ist seal maksab see 227e.
kuna ei teadnud täpselt milles viga, siis tundus odavam osta carwayst 40e komplekt.