Olen siin hetkel veidi nõutu, et mis varuosi enda autole enam külge tasub kruvida?
Kas tõesti sammud esindusse ja ainult OEM?
Lugu siis järgmine:
Eelneva e39-ga seda muret ei täheldanud..see oli siis aastal 2017-2020. Kõik mis vigane/katki alusvankris oli..see sai vahetatud.Kasutatud tükid olid-Lemförder(õõtsad/silikoonid/kondid jne),piduriring TRW/ferodo, amordid Sachs jne.
Kõik nagu kestis ilusti(ise sõitsin ca 70tkm) Müüsin auto eelmise aasta Märtsis ja pmst siiani kõik kestab uuel omanikul.Piduriklotse vist vahetas.
Järgnevalt 2x E61-l:
Sillaosad Trw/Lemförder(õõtsad/silikoonid/kondid,Puksid jne) Õõtsade eluiga ca 3500-15000km(enamus trassi sõit) ja seda max poole aasta jooksul.
Ühel e61-l õõtsapuks kutu 3500km pealt,teiselpool õõtsal sharniir 4000km peal. Jupid TRW
Teisel e61-l 8-st õõtsast 4 või 5 läbi ja alla 15000km läbisõit..trassil enamus..Jupid TRW..nüüd asenduseks läksid Lemförderid..kauaks?
Nüüd praegusel E39-l Lemförderi õõtsad ette uued 2tk, rooliotsad täies pikkuses, tagumised Bumerangid ja silikoonid.Täna tõstukil käies ühel sirgel esimesel õõtsal sharniiril kumm sodi ja määre väljas..teine sharniir ka veidi kahtlane..läbisõit hmm...no alla 1000km

Kas mul mingi paha aura küljes ja satub koguaeg praak mulle või ongi see normaalne nähtus tänapäeval?
Mis juppe soovitate

Ise mõtlesin, et prooviks Meyle HD ära esisilda E39-le...või selle võib kohe koos karpidega prügikasti visata?

Au ja kiitus vastamast

Renx