Auto E60 525d 2004 pre.
Uurin, kas keegi on sobitanud vanema IBSi asemele uuema, kas see on ok ja toimib?
Nimelt hakkas IBS akut üleöö tühjaks tõmbama, tegin data pistiku lahti ja sõidan nii hetkel juba 4 kuud ja probleem lahenes.
Uurisin UMist, vanemat tüüpi IBS on päris kulukas.
Lammutusest öeldi, et uuem kindlasti toimib, kui pistikud sobitada.
Pildid-koodid, vanem-uuem:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Peaks olema lihtne, ainult 3 juhet vaja sobitada B+ ja data?
E60 IBS uuema sobitamine
-
- Huviline
- Kontakt:
Re: E60 IBS uuema sobitamine
Küll neid teinud aga iga kord olen unustanud ja pidanud skeeme järgima. Mul isegi tahvli nurgas mingite juhtmevärvide memo joonistatud
Neid tehti jah kolme tüüpi ja kõik sobivad. Tavaliselt olen romulast võtnud koos jupi pistikuga ja siis olemasoleva juhtmestiku külge sobitanud. Kel pea ei võta, müüakse kahte adapterit mida yksteise otsa vaja yhendada uuema ibs puhul ainult need adapterid maksid kokku mingi kuni 80€
Neid tehti jah kolme tüüpi ja kõik sobivad. Tavaliselt olen romulast võtnud koos jupi pistikuga ja siis olemasoleva juhtmestiku külge sobitanud. Kel pea ei võta, müüakse kahte adapterit mida yksteise otsa vaja yhendada uuema ibs puhul ainult need adapterid maksid kokku mingi kuni 80€
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Re: E60 IBS uuema sobitamine
Uuemat tüüpi IBS sobitatud ja toimib.patrik kirjutas: ↑08.04.2025 09:09 49 Küll neid teinud aga iga kord olen unustanud ja pidanud skeeme järgima. Mul isegi tahvli nurgas mingite juhtmevärvide memo joonistatud
Patrik tegi korda, suured tänud!