Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
et siis selline algul kadusid esimesed kolm kiiruse astet ja nüüd siis kadus neljas ka kas keegi oskab nõu anda v peab parandusse viima.tegemist on 520 (91a)
Viimati muutis kaimps, 07.03.2007 19:58 48, muudetud 1 kord kokku.
Kui ka 4. kiirust ple, siis ei ole (ainult) reostaat. 4. astmes on mootoril otse (s.t. läbi lüliti) +12V peal. Endal pidin laskma taastada mootori kollektori ja uued harjad läksid ka. Sul võib muidugi ka lülitis endas viga olla, aga auto vanuse järgi pole sel mootoril ka enam palju ressurssi jäänud.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Aga kas keegi oskab õelda millest see on, et 1. ja 2. aste vahepeal krigisevad/vilisevad näiteks pidurdamise ajal ja külma ilmaga. Kas ventika laager läbi või annab seda õlitada või peab uue panema?
Ma nägin oma soojendusmootoriga tükkaega vatti.õlitasin ja tegin igasugu imelugusid,aga ei jäänud nii toimima nagu oleksin tahtnud.mina isiklikult soovitan uue osta või kasutatud .kindlasti ostes kasutatud mootori,kontrolli akupealt järgi,kas ikka toimib ilusti ja ei lonka.ma sain endal mootorit 3 korda maha võtta,kui alles õnnestus