E34 525 tds 1995, mootor viliseb kiirendades
E34 525 tds 1995, mootor viliseb kiirendades
kui pedaal põhja vajutada siis kiirendades kõrgetel pööretel hakkab kostuma mootorist vilinat. ei tea millest see olla võib?
E34 525 tds - müüdud
pisut viskab jah, pigem valget.
samas kohapeal seisan P või N'ga siis ei vilise kui pöörded pea piirajasse lasen. sõidu ajal hakkab natuke enne 3000 vilisema. aga seda ainult kiirendades. madalate pööretega suurel kiirusel ei vilise.
samas kui ma nüüd mõtlema hakkan siis äkki ma ei kuule seda kui ma maanteel sajaga sõidan. tuule vuhin ja rehvimüra jne võivad selle vilina summutada kuna hääl vilin ikkagi suht vaikne.
igatahes olen päris kindel, et asi tuleb kapoti alt mitte kulunud klotsidest või **** teab kust veermikult
nii, et kui turbo viliseb siis järelikult on läbiminekuäärel jah?
samas kohapeal seisan P või N'ga siis ei vilise kui pöörded pea piirajasse lasen. sõidu ajal hakkab natuke enne 3000 vilisema. aga seda ainult kiirendades. madalate pööretega suurel kiirusel ei vilise.
samas kui ma nüüd mõtlema hakkan siis äkki ma ei kuule seda kui ma maanteel sajaga sõidan. tuule vuhin ja rehvimüra jne võivad selle vilina summutada kuna hääl vilin ikkagi suht vaikne.
igatahes olen päris kindel, et asi tuleb kapoti alt mitte kulunud klotsidest või **** teab kust veermikult
nii, et kui turbo viliseb siis järelikult on läbiminekuäärel jah?
E34 525 tds - müüdud
viliseb
kohapeal tuuritades viliseb ikka ka lihtsalt niisama tuuritades on seda vile raskem kuulda. Oma autol tegin kapoti lahti ja alles siis kuulsin vilinat.
-
- Huviline
-
- Huviline
nu igatahes ei jõudnud ma kontrollima minna kellegi asjatundja juurde ning oli tarvis sõita hoopis lõuna-eestisse. seal tuli ette üks pisut rohkem kiirendamine ning ühtäkki avastasin, et ei ole enam vilinat - ei ole enam jõudu vist sai siis ikkagi otsa see turbo. kütusekulu kohe hulga suurem, jõud puudub (0-100km/h mingi 30+ sek).
homme kontrolli, eks siis näeb kas asi täitsa õhtal või mõni pisiviga.
homme kontrolli, eks siis näeb kas asi täitsa õhtal või mõni pisiviga.
E34 525 tds - müüdud
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
äkki hoopis voolik sisselaske kollektori ja rõhuanduri vahel otsad andud?leho57 kirjutas:see just ongi imelik, et ei viska valget, õli ka nagu kuhugi ei kao. lihtsalt jõud täielikult kadunud. olen ka kuulnud kui turbo õhtul siis peaks hakkama tossama aga ei ta tossa kusagist otsast
Kallim variant muidugi et et rõhuandur otsad andnud.
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
see mis seal mühiseb on ventilaator,tanel25 kirjutas:Mul selle turboga nii et kui soojal mootoril lasta natuke(u.15 min) seista siis uuesti sõitma minnes, turbo mühiseb nagu kapotiall oleks V12(selline tõelise mehe hääl ). Kestab ainult lühikest aega 500 m sõitu ja siis poisikese hääl tagasi.
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power