Tekkis mul probleem autm.kastiga (E39, 528) - Pannes käigu sisse, hakkab kapoti alt tulema kahtlast urinat. Nii kui vajutan gaasi kaob urin ära....kuni jälle peatun. Kast iseenesest töötab - vahetab käike, nii nagu peab.
Panin siis UMs aja kinni, et selle kahtlase urina kohta selgust saada. Kahjuks sain aja alles 2 nädala pärast. Kuna aga tahtsin kiiremini asjasse selgust saada läksin WESTLANDI (esimene koht, mis ette jäi). Seal öeldi mulle, et tuleb kasti õli ja filter ära vahetada (2500EEK) ja kui urin ära ei kao - kasti remont. Küsimuse peale kas kasti seisukorda teist moodi kontrollida (arvuti taha) ei saagi, kui tuleb lahti võtta, öeldi ei....
Helistasin siis huvi pärast UMi, et küsida kas nendel käib asi samamoodi - seal väideti, et ikkagi pannakse arvuti kastile taha..........
Siit ka minu küsimused:
1. KUIDAS kontrollitakse siis ikkagi autom.kasti seisukorda
2. KUS soovitate seda teha
E39 Mure aut. kastiga
UMis väideti, et häält teevad rullikud. Sai ära vahetatud kolmest kaks (kahjuks üht polnud kohapeal olemas), aga häält teeb ikkagi, kui käik sisse panna. "N" asendis ja sõites kaob hääl ära.
Kas kasti "N" asend ja kohapeal "D" asend mõjuvad rullikule erinevalt???
Kui ohtlik on üldse sellise urinaga sõita - kas midagi totaalselt p...sse ei saa keerata? (Kolmas rullik tuleb alles järgmine nädal)
Kas kasti "N" asend ja kohapeal "D" asend mõjuvad rullikule erinevalt???
Kui ohtlik on üldse sellise urinaga sõita - kas midagi totaalselt p...sse ei saa keerata? (Kolmas rullik tuleb alles järgmine nädal)