E34 524td pihustipesa vint rikutud
E34 524td pihustipesa vint rikutud
Nonii.....õnnestus siis plokikaanest 6da silindri rikkis pihustit välja keerates ka pesa vint siledaks saada. Ja loomulikult juhtus see peale seda kui olin kaane ära lihvinud.....ära survestanud......nuka simmeri vahetanud ja klapid reguleerinud. Kõik oli valmis plokile paigaldamiseks. Aga keegi tainas oli ju enne mind looma jõuga pihustid sisse keeranud, nii et nende kätte saamiseks pidi rakendama 1.5m jõuõlga. Kas üldse tuleb kõne alla mingi lappimisvariant või on selle kaanega nüüd ühel pool?
Mõlgutasin isegi seda puksiteemat. Aga põhiküsimus on selles, kas sinna saab ilma veesärki läbistamata nii jämedat auku puurida, et puksi saaks paigaldada. Pihusti ise juba 24mm vindiga pesas......seega peab umbes 30mm ringis augu tegema. Kardan et see lõpeb veesärgi lõhkumisega.
Suht koht varuga õnnestuks ehk väänata 27mm keere sinna pessa.....ja siis modifitseerida pihusti korpuse alumist poolt......vana 24mm keere maha treida......puks TIG abil pihusti peale keevitada......sinna 27mm väliskeere tekitada. Kas sellest ka midagi asjalikku välja tuleb ei tea.
Masendav igastahes....alati peab miskit ikka viltu kiskuma
Suht koht varuga õnnestuks ehk väänata 27mm keere sinna pessa.....ja siis modifitseerida pihusti korpuse alumist poolt......vana 24mm keere maha treida......puks TIG abil pihusti peale keevitada......sinna 27mm väliskeere tekitada. Kas sellest ka midagi asjalikku välja tuleb ei tea.
Masendav igastahes....alati peab miskit ikka viltu kiskuma

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
- plõnks
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330d
Olen ise sama asja läbi teinud, küll 2,5 tds mootoril, kus 1 silindri pihusti oli pandud keerme liimiga kinni ja kui mina seda lahti keerama hakkasin, siis muidugi sai keere rikutud või oli see juba enne mind rikutud. Minul oli muidugi kaan maas, nii et viisin kaane treiali juurde, kes puuris selle ava suuremaks ja pani 4...5mm seinaga puksi, millel oli eelnevalt aetud sisse ka pihusti M24x1,5 keere sinna sisse, puks läks uuesti keermeliimiga tagasi, et ta pihusti maha võttes uuesti oma pesast välja ei keeraks.
Ja uus pihusti loomulikult sinna asemele, sest vanaga sa rikud momentaanselt keerme uuesti ära, siiamaani on jäänud see pihusti toimima. Edu sulle.
Ja uus pihusti loomulikult sinna asemele, sest vanaga sa rikud momentaanselt keerme uuesti ära, siiamaani on jäänud see pihusti toimima. Edu sulle.
Mul on ka kaan maas.....kogu auto on laiali tegelikult, sest tegu on taastamisprojektiga. Ega sa Plõnks juhuslikult Tartu inime ei ole? Muidu küsiks su käest selle treiali kontakti. Käisin uurisin Astromotost aga seal hakati ju kohe kirvega vehkima. Sama raha eest mis seal puksi tegemise eest küsiti, võiks juba teise kaane osta