E34 door open
E34 door open
Sihuke jama et kui sõitma hakkan ja mõni jõnksu koht tuleb siis näitab et door open ja salongi tuled vilguvad korraks, kuigi 100% kõik uksed on kinni ja ei ole poolikult lahti !!
kust tuleks nagu viga hakata otsima ??? Võibolla oskab keegi midagi öelda ??

E39 523iA
nojah aga kust ma tean mihuke uks see nüüd mäkra mängibchulo kirjutas:Täpselt sama viga oli minu e34-l. Vaheta see ukseluku vastus välja ja töötab jälle ni nagu vaja. See on nii kulunud, et väiksemgi liikumine tekitab ühenduse, sellest ka tulede vilkumine.

E39 523iA
-
- Huviline
arvatavasti juhiukse oma, kuna see töötab kõige enam. 100% kindel ei saa mudugi kunagi olla...Veiks010 kirjutas:nojah aga kust ma tean mihuke uks see nüüd mäkra mängibchulo kirjutas:Täpselt sama viga oli minu e34-l. Vaheta see ukseluku vastus välja ja töötab jälle ni nagu vaja. See on nii kulunud, et väiksemgi liikumine tekitab ühenduse, sellest ka tulede vilkumine.aga eks ma lähen kontrollin asja !!
Nimelt minul sarnane probleem siis. Kui autoga kohalt liikuma hakata, siis annab veateate "tür offen", mis tähendab ju et uks lahti. Kuid kõik uksed kinni ilusti - üle kontrollitud juba. Lisaks, kui parempoolset suunatuld näidata, siis iga suunatule tiksu peale tuleb jällegi veateade "tür offen".
Mõni nädal tagasi oli veel selline probleem, et kui parempoolset suunatuld näidata, siis ta vilkus hästi kiiresti, millest järeldasin et pirn läbi. Kuid pirni vahetama hakates, oli teine terve.
On siin midagi koduste vahenditega teha, kasvõi niipaljugi, et saaks esialgu sellest veateatest ja gongist, mis iga suunatule tiksuga tuleb, lahti.
Auto E34 530 V8 '95
Mõni nädal tagasi oli veel selline probleem, et kui parempoolset suunatuld näidata, siis ta vilkus hästi kiiresti, millest järeldasin et pirn läbi. Kuid pirni vahetama hakates, oli teine terve.
On siin midagi koduste vahenditega teha, kasvõi niipaljugi, et saaks esialgu sellest veateatest ja gongist, mis iga suunatule tiksuga tuleb, lahti.
Auto E34 530 V8 '95