Tahaks teada siis erinevate mootorite tüüpvigu ja häid külgi.

BMW POWER kirjutas:3,0 diisel on vast kõige mõistlikum variant
täiesti õigeleits kirjutas:Aga need klapid saab ju eemaldada :1
seda nüüd kindlasti, aga ise omasin 450000km sõitnud 530d ja peale turbo ja paagipumba polnud midagi kurta...aga jah. loomulikult oleneb mis küttega sõidetud, kuidas hooldatud/hoitud jnejnediislijoodik kirjutas:300 tuh sõitnud isenditel tavaliselt turbo ja pihustid lekivad, pumbad otsakorral, andurid kohe lõppemas, õlid lekivad, termostaadid õhtal, käigukast kohe koolemas jne. Isegi, kui ostes kõik töötab, ei pruugi rõõmu olla kauaks. Lisa veel veermiku pidevad probleemid, kroonilised elektrihädad ja saad kokku väga mõttetu ostu. Või siis ürita valida ja ära esimest ettejuhtuvat küll osta või osta gaasiseadmega bensukas- 300% lollikindlam, kui see suremise serval diisel.
ex 330xd
Millisest diislist sa täpsemalt räägid? Sellel kerel ju mitmeid erinevaid.diislijoodik kirjutas:Bemmi tehas on pannud hea auto külge liiga palju kallist rämpsu ja liiga lollidesse kohtadesse- oleks minu kokkuvõte. Kuid eks see on üldse tänapäevase autoehituse probleem. Lisaks tendents esinduse külge vägisi sunnismaistamiseks.
olkapolka kirjutas:Korras autoga on ikka hea sõita.Oman ka ise 3.0d-d. aastast 99.ja pole ta mind varem tee peale jätnud(kolme aasta jooksul),kuni möödunud laupäeval keset Tartut,keset tihedat liiklust kütusepump ära kooles.Ometi olin läbinud mõniaeg tagasi põhjaliku kontrolli.Aga et üks auto mulle nii haledalt ja sellises kohas s...a keeras- see on andestamatu.Lisaks pälvisin veel politseinike ebamugava tähelepanu.Ja need kahjurõõmsad pilgud škodadest ja Mazdadest.Ptui!Vastik päev oli...Aga sõita on hea
.
Ee selline küsimus? Mul täpselt sama sai,aga vahe on see, et mul on 3.0i asemel 3.0d (135kw) ja kui kiirendada siis 130 juures on tunda kui hakkab minema.Mis sellest järeldada saab?Et kõik polegi veel äkki kadunud?diislijoodik kirjutas:Ei käind ta ei peast ega p,..st, üle 130km/h enam korralikku kiirendust polnud jne. Praegune 260Mm sõitnud bensukas alles hakkab 130 juures liikuma.
Eelsüüteküünlad täiesti tavaline kulu, samuti mootoripadjad, kati kohta ei oska öelda? Selge see, et need asjad polegi mõeldud igavesti kestmadiislijoodik kirjutas:Järelikult oled sa õnnelik selle mootori omanik,. Mul oli alles 1 selle mootriga kliendiauto ka, mis ka liikus 130 juures kenasti, kuid ainult ligi 1 minut, siis oli maakeeli öeldes puuks. Kuidagi liiga palju on selle asjaga neid puukse, kuid ega ma ei ürita kellegi veendumust siin kummutada... Diagnostika külge, nina masinasse ja mis näha oli- õhuvoomõõtja tuksis, 1 pihusti pritsis tühikäigul mitu mm3-t rohkem (midagi viga kas kompressiooni või pihustiga), siis tõenäoliselt katalüsaator umbes, mootripadjad läbi, õli leemendas küll turboist, küll õlifiltri alt, roolivõimendi voolikutest, eelsüüteküünlad tuksis.. aga muidu igati hea mootor, sest minuti ju sõitis hästi
.
Mis mõttes tds vana ja vali. vana ta on, aga minu tds käib küll sama vaikselt kui 2 sõbra 2.5d .., või mis mõttes ta vali on ?kivimugi kirjutas:nagu oleks palju variante...
2.5tds unusta ära... vana ja vali
2.5d hea ja ökom kui 3.0d
3.0d no üldiselt parim
Väike ja suur termos kokku olid vist 1.3k, kuid siin käib jutt ka mingist automaatkasti termostaadist mida mina veel leidnud pole. Vb pole seda B osana saada ja on UM'st ostes kirves.Delfi kirjutas:miks te võtate temostaatide hindasid UM´ist?
142kw omad2tk läksid kokku minu mälrtamist mööda 1k kanti.
Endal sama küsimus tekkinud, et automaadil kolm termostaati, aga kus see kolmas asub ja mis on selle varuosakood?Kristo_K kirjutas:Väike ja suur termos kokku olid vist 1.3k, kuid siin käib jutt ka mingist automaatkasti termostaadist mida mina veel leidnud pole. Vb pole seda B osana saada ja on UM'st ostes kirves.
Ei tea jah öelda.Mäletan veel väga selgelt,kui 530d si eestis müügil veel polnud,siis muud juttu ei olnud, et 324td 525tds muud pole kui hoorattad (324td) plokikaaned ( mõlemil)koguaeg laiali.Ja nüüd järsku 5 aastat hiljem paremaid pille annab otsida.Dreamon kirjutas:524 ka variant täiest bommikindel mootor![]()
JA tuttaval on e34 525 tdsmille läbisõit on 600 000 tuhat
ja auto on neil väga väga kaua olnud ja siiamaani sõidab laitmatult
Vabandan OT pärast aga 142 kw peaks ikka samasse klassi minema veel, alates 143 on kallim.martin471 kirjutas:Soovitaksin samuti 135kw mootorit, kindlustus ka nõks odavam, kuna mahub veel madalamasse kindlustuse astmesse