palun kohe vabandust kuna neid salongi soojenduse teemasid siin palju ja asi on laialt lahti seletatud...olen kasutanud ka otsingut aga oma murele lahendust ei saa...
Nimelt auto soojeneb väga aeglaselt ja päris soojaks ei lähegi. Enamvähem soojaks saab ainult siis kui vajutan tööle ringi märgi (võtab vist õhku salongist või midagi). Panan puhuri manuaalselt põhja aga hädavaevu sealt midagi leiget tuleb. Olen üritanud õhutada kuigi ei ole kindel et viga õhus süsteemis... igatahes ei aidanud (õhutasin nii et valasin süsteemi täis panin auto tööle lasin soojaks ja siis õhutusklappe keerasin ükshaaval lahti/kinni ja mudisin voolikuid (UM-is soovitati nii)). Vee temp ei lähe üle normi kunagi. Siili olen korra vahetanud...umbes poolteist aastat tagasi. Aga tookord nagu üldse ei puhkunud ei sooja ega külma... isegi klaasi peale ei puhkunud. Seekordse vea puhul puhub, aga väga vaikselt ja leiget õhku

Kas olen valesti õhutanud... kas pean tõesti auto nina taeva poole laskma ja otse lõdvikust sisse valama jahutusvedelikku? Siin foorumis kuskil oli mingi taoline õpetus...
Või on veel midagi mida võiksin vaadata?
Koll ees juba sellisest poolpidusest autost :/
aa ja ei ole nii et kui annan lappi siis tuleb sooja või kõrvalt tuleb sooja ja minult ei tule....
Üldse kuskilt ei taha eriti tulla.
Igasugune abi teretulnud