djmv kirjutas:Mnjaa, lisan enda isendi ka, mis on toodetud aastal 92a...730i
djmv kirjutas:Mnjaa, lisan enda isendi ka, mis on toodetud aastal 92a...730i
Ei taha hästi uskuda kuna hetkel ripub minu auto laeall nimelt suutsin käigukastist jagu saada aga tean, et on üks peaaegu sarnane isend veel ringi liiklemas. Sama värv, sarnane velgvolvov8 kirjutas:djmv kirjutas:Mnjaa, lisan enda isendi ka, mis on toodetud aastal 92a...730i
Ega see auto mitte Kehras ei liigelnud mõni aeg tagasi? Nägin taoliste velgedega hõbedast
Jann1 kirjutas:Tuli selline mõte, et võiks teha miskise 7-seeria kokkutuleku.
Kus saaks võrrelda, kekutada ja muredest kurta. Ehk saaks ka korralike pilte mida hiljem ilus vaadata
Mul pole lihtsalt sõnu kui ilus ta ennem välja nägiJann1 kirjutas:Tuli selline mõte, et võiks teha miskise 7-seeria kokkutuleku.
Kus saaks võrrelda, kekutada ja muredest kurta. Ehk saaks ka korralike pilte mida hiljem ilus vaadata
Aga huvitav kas üldse selle üritusele tulijaid oleks?
Aga, et väga offtopic poleks siis panen siia ka enda masina pildi mille netist leidsin
three_6 kirjutas:
ostsin selle 2009a raadilt.hind oli küll väiksem kui selles müügikuulutuses:D huvitav kas sellel on mootor ja kast ära vahetatud,sest kui see minu käes oli siis oli aint välimus ja sisemus korralik(süda ja kast hakkasid kohe-kohe otsi andmas)Hai kirjutas:http://www.auto24.ee/used/785195 Vist on tegu sama autoga mille vastu mel86 huvi tundis?
Mind väga huvitaks selle värvi ametlik nimi?Aimo kirjutas:New look:
-metallica- kirjutas:sai siis soetatud selline isend bmw 735i r6 89a. hetkel seisab ja teen kui aega on.
Tehtud tööd: kõik mahlad filtrid vahetatud, vahetatud radikas. Vaja muidugi teha veel klapid võimalik et lähevad ka rõngad vahetusse. mõni pilt ka siis ja kui keegi teab selle auto ajalugu siis olen huvitatud!