e38 püttid kaovad ära.
e38 püttid kaovad ära.
Tere. Selline jama siis et e38-l kaovad püttid ära. Vahepeal on kõik korras paar päeva samas hakkab jamama. Küünlad korras ja süütepoolides viga ei ole. Auto oli soomes paranduses anti kätte ja öeldi et nüüd peaks korras olema, aga ei ole. Mõtlesin et järsku saan siit abi kuna sinna parandusse pole mõtet seda autot enam viia sest nad oskavad ainult ilusaid arveid esitada. Auto on 730i, bensiin ja automaat.
Re: e38 püttid kaovad ära.
Aga millist abi konkreetselt ootad?
Kirja teel auto parandust?
Too auto Eestisse, küll neid kohti leidub kus see korda tehakse
Kirja teel auto parandust?
Too auto Eestisse, küll neid kohti leidub kus see korda tehakse
et auto oli paranduses, tehti korda ja esitati arve, mille sa ära maksid (ja mis oli ka päris suur kui õigesti aru saan) kuid auto tegelikult korda ei saanud?
ja selle peale ütled, et sinna pole mõtet enam viia??? no olgu, ära siis vii, aga mine küsi vähemalt oma raha tagasi, küsi ja uuri mida tehti, mida teada saadi jne, ffs! samas kui raha ei ole sinu jaoks probleem, siis vii auto bemmi esindusse (eestis või soomes või saksamaal kui vaja) ja ütle, et saagu tehtud.
tõesti imelik, et foorumisse tullakse sedamoodi abi küsima
mida tähendab "kaovad pütid ära"? kuhu nad siis kaovad, panevad jooksu kapoti alt? see on umbes sama hea jutt, et kuulge mul kaob raadiosignaal ära, aidake aidake - lahendus, sõida levialasse tagasi 
ja selle peale ütled, et sinna pole mõtet enam viia??? no olgu, ära siis vii, aga mine küsi vähemalt oma raha tagasi, küsi ja uuri mida tehti, mida teada saadi jne, ffs! samas kui raha ei ole sinu jaoks probleem, siis vii auto bemmi esindusse (eestis või soomes või saksamaal kui vaja) ja ütle, et saagu tehtud.
tõesti imelik, et foorumisse tullakse sedamoodi abi küsima

Täpselt nii ongi. Panen auto tööle vahepeal on püttid olemas vahepeal jooksevad minema. Siis peab jälle mööda linna ringi liikuma ja otsima kus nad on. Sa fiziks oled ikka päris nuttikas poiss.
jah, ma olen lausa nii nutikas poiss, et pakun lahenduse ka välja...pane pütid ketiga kapoti alla kinni, siis nad ei saa nii lihtsalt vehkat tõmmata!
aga eks vaatame, mis lahendusi sulle siis veel siin välja pakutakse selle tüüpvea parandamiseks
tundub täpselt selline viga, mis foorumis vabalt ära lahendatakse...ja kirjateel parandatakse sul masin ära ka, nagu truumu välja pakkus
lisainfo pärast ära üldse muretse, veakirjeldus on nii selge, et iga loll peaks seda probleemi mõistma.
aga eks vaatame, mis lahendusi sulle siis veel siin välja pakutakse selle tüüpvea parandamiseks

-
- Huviline
- Kontakt:
kui see ei aita siis võid pöörduda minu poole, leian kiirelt lahenduse.pane pütid ketiga kapoti alla kinni, siis nad ei saa nii lihtsalt vehkat tõmmata!
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520