Et kirjutage siia midagi tarka

Ettetänades Digiboks!
võibolla see universaal kat tõesti umbes aga kui töötaval mootoril õhulugeja pistik küljst ära võtta hakkab mootor lonkama ja mootori teisepoolega ka sama teema seega õhulugejad peaksid toimima...exlusive kirjutas:Õhulugeja,pakun 99% ja katt umbes.Just hiljuti läbisin samad rajad...nüüd kõk ok
Asun läänemaal ,tahaks ise ka "pädeva" diagnostiku juurde minna aga ei oskagi kuhugi poole pöörduda sest neid päris palju,ehk oskad soovitada kedagi ? nt haapsalust , tallinnast , keilast ? või kui keegi teab nendest kohtades kedagi soovitada siis andke märku !exlusive kirjutas:see õhulugeja võib sul ju tühikäigul töötada,aga mingi hetk ei tööta.Seda on vaja mõõta.Piisab kui sul on erinevus sees teise poolega ja ongi jokk-mootoripooled hakkavad üksteisele vastu töötama.Soovitus-mine pädeva diagnostiku juurde,too ütleb mis läbi-see paarkümmt euri ikka leiad.Ise jäädki otsima kui räägid lambdad imelikud jne.kunagi li mul õhulugejal tühi koht sees ja enne selleni jõudmist vahetasin küünlad,juhtmed,lambdad...päris kulukas ettevõtmine kujunes.Kus sektoris te asute oma autoga?
tänud,eks võtan temaga ühendustinzzz kirjutas:bmw'dele pädevat diagnostikat teeb kindlasti truumu. kunagi väga ammu käisin ise ka seal ja sain kohe veale jälile, kuigi olin käinud ennem kaks korda nurgatagustes kohtades.
http://www.truumu.ee
Inz
täitsa võimalik jah ,et kat ka umbes , seal üks originaal asendatud väikse universaal katiga mis võib tõesti umbes olla ,aga küünaldes ka kindlasti mingi mõjutav tegur , aga eks näis , nüüd siis vahetan küünlad ära ning katid alt ära ja siis vaatab edasiAimo kirjutas:Pakun ka, et kat või katid umbes. Oma autol (3.5 mootoriga) olid ka sarnased sümptomid, et käima pannes puterdas korralikult ja ajas bensuhaisu üles. Kui lõpuks mootor soe oli, siis ka jäi käima. Mingi aja pärast probleem süvenes ja sain käima alles pika käiamise peale, pidevalt gaasiga mängides. Vea avastasin juhuslikult auto alla vaadates, et kat tulipunane. Enne seda jõudsin uued küünlad juba panna, jagajat ja küünlajuhtmeid kotrollida.
no sorri tõesti,et ei käinud !!!!iisak kirjutas:Diagnostikas käisid?
Ma jätkuvalt imestan inimeste visaduse ja kannatlikkuse üle vahetada ükshaaval juppe ja tõdeda iga kord peale seda, et " mitte s..agi ei muutunud".
Varsti tuleb järgmine "foorumidiagnostik" kes pakub järgmise vea põhjuse väitega "mul oli see või too jupp katki ja kõik sai kohe korda peale vahetust" ja tormad jälle auto alla/peale/sisse kruttima?
Edu.ee
miks seda arvadHeigo_K kirjutas:Sama hooga osta uued sisselaske tihendid ka. Need ca 140€ tükk ja neid oli 4.
Odavam variant oleks parandada silikooniga.