E32 750 87.a. aurab kui saatan
E32 750 87.a. aurab kui saatan
Et kohe virisema ei hakataks siis ytlen ära, et kasutasin otsingut ja olemasolevatest teemadest ei leidnud oma symptomeid!
.....
Nii autoks 750, e32, 87,
Asi selline, et kylmast peast on summutist tulev nö.aurukogus normaalne...kui auto soojeneb siis muutub pilv lausa ebaloomulikult suureks!
jahutusvedelikku ei kao, survet radikasse ei teki(mõttes see, et liigset survet)
temp ei tõuse yle normi
Õli puhas
kõik andurid kontrollitud Patrikˇu poolt....väga viis pidid olema,
aurab ka täiesti kuiva ilmaga,nii soojas kui kylmas
Saan aru, et see aur võiks sealt tulla mingi aeg, et kondensvesi aurab jne. Aga see aur ei kao ära ka peale 15km sõitu ja pooletunnist kohapeal käiamist...rohkem pole proovind!
Kui kellelgi on ideid siis Welcome!
PS!Väike täpsustus!Andurid olid kontrollitud enne seda kui vahetasin ära mõlemad jagaja kaaned......JAH.....auras enne vanade kaantega ka (nii et see ei tohiks mõjuda)!
.....
Nii autoks 750, e32, 87,
Asi selline, et kylmast peast on summutist tulev nö.aurukogus normaalne...kui auto soojeneb siis muutub pilv lausa ebaloomulikult suureks!
jahutusvedelikku ei kao, survet radikasse ei teki(mõttes see, et liigset survet)
temp ei tõuse yle normi
Õli puhas
kõik andurid kontrollitud Patrikˇu poolt....väga viis pidid olema,
aurab ka täiesti kuiva ilmaga,nii soojas kui kylmas
Saan aru, et see aur võiks sealt tulla mingi aeg, et kondensvesi aurab jne. Aga see aur ei kao ära ka peale 15km sõitu ja pooletunnist kohapeal käiamist...rohkem pole proovind!
Kui kellelgi on ideid siis Welcome!
PS!Väike täpsustus!Andurid olid kontrollitud enne seda kui vahetasin ära mõlemad jagaja kaaned......JAH.....auras enne vanade kaantega ka (nii et see ei tohiks mõjuda)!
Viimati muutis fromme, 23.03.2007 11:14 50, muudetud 1 kord kokku.
Kas ta tossab tühikäigul, pööretel või kogu aeg? Oled kindel, et see on veeaur mitte õli toss?
Mul aurutab ka vahest kui gaas põhjas kiirendada - valge pilve lööb taha, aga see kaob pärast 4-5 kiirendamist ära (ükskord proovisin). Summutid on üsna suured neil autodel ja kui pikki otsi eriti ei tee, siis ei auragi vist tühjaks kui peaks mingi vesi sisse kogunenud olema.
Mul aurutab ka vahest kui gaas põhjas kiirendada - valge pilve lööb taha, aga see kaob pärast 4-5 kiirendamist ära (ükskord proovisin). Summutid on üsna suured neil autodel ja kui pikki otsi eriti ei tee, siis ei auragi vist tühjaks kui peaks mingi vesi sisse kogunenud olema.
Ma olen ka oma 750 täheldanud et kui lühemaid otsi teha saanud, auras pärast päris pikka aega. Teen jälle mõne nii 200 km reisi, möödasõidul annan natuke rohkem talda ka ja ongi aur kadunud. Niikui jälle paar nädalat 10-15 km otsi töristan ja ilm ka jahedapoolsem on, kohe jälle aur taga.
Carclassic OÜ
Sama seis ka minul, järelikult normaalne näheTõnis kirjutas:Ma olen ka oma 750 täheldanud et kui lühemaid otsi teha saanud, auras pärast päris pikka aega. Teen jälle mõne nii 200 km reisi, möödasõidul annan natuke rohkem talda ka ja ongi aur kadunud. Niikui jälle paar nädalat 10-15 km otsi töristan ja ilm ka jahedapoolsem on, kohe jälle aur taga.

- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
ka siin samakala, vahest foori taga seistes ei näe ma aurupilvest väljagiErgo730 kirjutas:Sama seis ka minul, järelikult normaalne näheTõnis kirjutas:Ma olen ka oma 750 täheldanud et kui lühemaid otsi teha saanud, auras pärast päris pikka aega. Teen jälle mõne nii 200 km reisi, möödasõidul annan natuke rohkem talda ka ja ongi aur kadunud. Niikui jälle paar nädalat 10-15 km otsi töristan ja ilm ka jahedapoolsem on, kohe jälle aur taga.

- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Maga rahulikult
Kui ma oma X5-l kurgu lahti astun, siis vahel võtavad tagaolijad teeserva, sest nähtavus kaob
Ja omal tõmbab tagaklaasi märjaks nii et kojamees peab käima kogu aeg.

E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
Õli suits ei ole kindlalt!hotwing kirjutas:Kas ta tossab tühikäigul, pööretel või kogu aeg? Oled kindel, et see on veeaur mitte õli toss?
Aurab kogu aeg....nii vajutades, kui ka tyhikäigul! Asi ei ole mingis väikses auru koguses....see on ikka päris julm!Aga nagu ma siit loen siis pole ma vist päris ainuke ja eks siis asi ikkagi selles, et kondensi on lihtsalt palju kogunenud. Ilmselt peab tõesti mingi pikema otsa tegema, et proovida.
Tänud vastajatele.
Annan tulemustest teada, kui sõit tehtud;o)
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
ma tervepäev kõvasti paaru andnud linnavahel kuna masinal gaas n on/off systeemiga ja noh hetkel ei aura enam yldsefromme kirjutas:Õli suits ei ole kindlalt!hotwing kirjutas:Kas ta tossab tühikäigul, pööretel või kogu aeg? Oled kindel, et see on veeaur mitte õli toss?
Aurab kogu aeg....nii vajutades, kui ka tyhikäigul! Asi ei ole mingis väikses auru koguses....see on ikka päris julm!Aga nagu ma siit loen siis pole ma vist päris ainuke ja eks siis asi ikkagi selles, et kondensi on lihtsalt palju kogunenud. Ilmselt peab tõesti mingi pikema otsa tegema, et proovida.
Tänud vastajatele.
Annan tulemustest teada, kui sõit tehtud;o)

ehhh..täna seisin just oma 730i E38-ga raudtee tõkkepuu taga ning silm vilksas paremasse tahavaate peeglisse - suitsupilv.....kiikasin vasakusse - suitsupilv...pilt võttis kohe nati kõhedaks ja hakkasin hirmuga mõtlema, et ega ülevaatust lähiajal tulemas ei ole, aga nüüd siis võib vist tõesti kergema tundega magama minna 
PS! benapaak oli tühjaks saamas ning just sellele viimasele paagitäiele lisasin vee-eemaldus lisandit....vbolla oli hetkel küttesüsteemist eemalduva vee kogus eriti suur, kuid mootor töötas norm.

PS! benapaak oli tühjaks saamas ning just sellele viimasele paagitäiele lisasin vee-eemaldus lisandit....vbolla oli hetkel küttesüsteemist eemalduva vee kogus eriti suur, kuid mootor töötas norm.
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
mine kima kuskil maanteel ja käigukast pane mitte economy reziimi vaid näiteks S peale või vahta ise käike ja katsu pöörded hoida natukese yle 2k siis peaks auramine lõppema, vähemalt minul lõpppeb niiviisi.fromme kirjutas:pikka sõitu pole veel teinud ... aga täna käiasin kohapeal ca.2h järjest ... kasu ei miskit! Veits kahtlane tundub ikkagi, et isegi kohapeal käiates peale 2h sealt kondensi auru tuleb!
Eks tuleb sõit ikkagi ette võtta, et kindel olla!