vabandan karjumise pärast, kuid auto on tõstukil praegu!
Kui pikk on esiamort, alates amordi põhjast kuni amordi varda otsani koos mutri keermega , kõige pikemas asendis.
Lihtsalt üks müüs amordi, kuid on 5 cm vanast lühem. Vana aga samas käib lõppu välja sellise väikese kolksuga, uus mitte. Võibolla peabki lühem olema, et nagu vanal mingi lõpuleevendus puruks vms... Aidake.
Autoks E32 735 iL 91 a.
E32 esiamordi pikkus. Teada, lukku
E32 esiamordi pikkus. Teada, lukku
Viimati muutis Genne, 06.08.2007 15:27 41, muudetud 1 kord kokku.
Räägi tõtt või vähemalt ära valeta.;
E34 94a. 2,5 TDSA Touring
Re: E32 esiamordi pikkus,KIIRE!!!
Ma sain 655, mõõtsin uue amordi pealt ning arvan et teda oleks natuke veel saanud välja tõmmata (polnud pikim asend - uut amorti ei venita nii lihtsaltGenne kirjutas:vabandan karjumise pärast, kuid auto on tõstukil praegu!
Kui pikk on esiamort, alates amordi põhjast kuni amordi varda otsani koos mutri keermega , kõige pikemas asendis.
Lihtsalt üks müüs amordi, kuid on 5 cm vanast lühem. Vana aga samas käib lõppu välja sellise väikese kolksuga, uus mitte. Võibolla peabki lühem olema, et nagu vanal mingi lõpuleevendus puruks vms... Aidake.
Autoks E32 735 iL 91 a.

Viimati muutis estex, 06.08.2007 10:41 02, muudetud 1 kord kokku.
mis teha.
Viimati muutis Genne, 06.08.2007 15:29 01, muudetud 2 korda kokku.
Re: E32 esiamordi pikkus,KIIRE!!!
jah, mina ka ei suuda päris pikaks tõmmata, vana samas tuleb kolksuga lõppu... vedru pikkus lahtiselt oli 41 või 42 cm. Lähen tunni pärast auto juurde, siis saan enda amordi üle mõõta. Loll,et kohe ei mõõtnudestex kirjutas:Ma sain 655, mõõtsin uue amordi pealt ning arvan et teda oleks natuke veel saanud välja tõmmata (polnud pikim asend - uut amorti ei venita nii lihtsaltGenne kirjutas:vabandan karjumise pärast, kuid auto on tõstukil praegu!
Autoks E32 735 iL 91 a.)