e38 tagatuled vilguvad
e38 tagatuled vilguvad
Panin siis e38le led tagatuled. Vilguvad nad kui süüde sees. Mis teha annaks et nad ei vilguks? Lihtsamaid variante paluks
Tulemoodulit kohe ostma ei kipu.

- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Re: e38 tagatuled vilguvad
Lihtsaim variant, et nad ei vilguks, on originaalid tagasi panna
Tulemooduli vahetamisest pole kasu, kuna E38-le pole kunagi LED-tulesid tehasest paigaldatud.
LCM's ei leidnud ka parameetrit, mis tagumiste gabariitide "külmkontrolli" välja lülitaks. Üksnes veateate näidikuplokis saab deaktiveerida.
Kunagi käisid käest läbi sellised E38 LED-tagatuled, kuid nendega küll mingit vilkumise probleemi polnud. Neil olid spets. takistiplokid juba küljes.

Tulemooduli vahetamisest pole kasu, kuna E38-le pole kunagi LED-tulesid tehasest paigaldatud.
LCM's ei leidnud ka parameetrit, mis tagumiste gabariitide "külmkontrolli" välja lülitaks. Üksnes veateate näidikuplokis saab deaktiveerida.
Kunagi käisid käest läbi sellised E38 LED-tagatuled, kuid nendega küll mingit vilkumise probleemi polnud. Neil olid spets. takistiplokid juba küljes.

tel. 51 949 859
mul ka tuledel mingid takistiplokid küljes kuid võibolla mul valesti ühendatud äkki?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 7 E65 735,E91 325D
- Kontakt:
Pole neil led tuledel häda midagi,pane +,- lüütkonde vahele (tulede toitele) ja OK.tennar kirjutas:mul ka tuledel mingid takistiplokid küljes kuid võibolla mul valesti ühendatud äkki?