E32 jõud kadunud
E32 jõud kadunud
Autoks siis E32 5.0 -92.Autol siis jõud täitsa otsas ja küttekulu kah mingi 2x suurem.Mootor läheb aeglaselt pöördesse ja kiirendus on olematu.Mootor käib väga ilusti ühtlaselt.Auto seisis kuskil 3 nädalat ja peale seda see probleem tekkiski.Küünlad said uued peale.Diagnostika näitas et lambda ja kiiruse andur sealsamuses aga spidomeeter töötab ja lambda ikka nii mootorit ei pidurda ju?Et kust võiks viga otsida või on kellelgi umbes sama jama olnud?Ja kellepoole Tartus pöörduda võiks kes asja jagaks? 

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: ZX14R
Re: E32 jõud kadunud
minu 750 e38 on sama jama ja avastati et 1 ja 2 silindris kompresioon 0 ummis avastatiIndrek523 kirjutas:Autoks siis E32 5.0 -92.Autol siis jõud täitsa otsas ja küttekulu kah mingi 2x suurem.Mootor läheb aeglaselt pöördesse ja kiirendus on olematu.Mootor käib väga ilusti ühtlaselt.Auto seisis kuskil 3 nädalat ja peale seda see probleem tekkiski.Küünlad said uued peale.Diagnostika näitas et lambda ja kiiruse andur sealsamuses aga spidomeeter töötab ja lambda ikka nii mootorit ei pidurda ju?Et kust võiks viga otsida või on kellelgi umbes sama jama olnud?Ja kellepoole Tartus pöörduda võiks kes asja jagaks?
BMW 750 iLA 1995; 5218284
Aaa aga mul enne seisma jätmist oli kõik korras ja siis peale 3 nädalat seismist siis see jama tekkis.IPSU kirjutas:minu 750 e38 on sama jama ja avastati et 1 ja 2 silindris kompresioon 0 ummis avastatiIndrek523 kirjutas:Autoks siis E32 5.0 -92.Autol siis jõud täitsa otsas ja küttekulu kah mingi 2x suurem.Mootor läheb aeglaselt pöördesse ja kiirendus on olematu.Mootor käib väga ilusti ühtlaselt.Auto seisis kuskil 3 nädalat ja peale seda see probleem tekkiski.Küünlad said uued peale.Diagnostika näitas et lambda ja kiiruse andur sealsamuses aga spidomeeter töötab ja lambda ikka nii mootorit ei pidurda ju?Et kust võiks viga otsida või on kellelgi umbes sama jama olnud?Ja kellepoole Tartus pöörduda võiks kes asja jagaks?
Aga kas sul imes kah küttekulu lakke vms?IPSU kirjutas:minu 750 e38 on sama jama ja avastati et 1 ja 2 silindris kompresioon 0 ummis avastatiIndrek523 kirjutas:Autoks siis E32 5.0 -92.Autol siis jõud täitsa otsas ja küttekulu kah mingi 2x suurem.Mootor läheb aeglaselt pöördesse ja kiirendus on olematu.Mootor käib väga ilusti ühtlaselt.Auto seisis kuskil 3 nädalat ja peale seda see probleem tekkiski.Küünlad said uued peale.Diagnostika näitas et lambda ja kiiruse andur sealsamuses aga spidomeeter töötab ja lambda ikka nii mootorit ei pidurda ju?Et kust võiks viga otsida või on kellelgi umbes sama jama olnud?Ja kellepoole Tartus pöörduda võiks kes asja jagaks?