E38 akna intensiivpesu?
Re: E38 akna intensiivpesu?
kui vana sa oled???001AAA kirjutas:Mis see on, mida sinna paaki valada jne, jne?
BMW 750 iLA 1995; 5218284
1. Minu E38 on 2 aknapesuvedeliku paaki. Üks 6 liitrine ja teine väiksem kuhu on peale kirjutatud intensivwashräiniger või midagi sellist. Küsimus oli selle väiksema paagi kohta nimelt... Sellega, et suurde tavaline vedelik käib olen kursis
2. Tore, et siin on ka inimesi kes BMW- d veidi rohkem tunnevad. Tänud kasutajale mulk2!
3. Käin homme UM- ist läbi ja valan selle intensiivvedeliku sisse väiksesse paaki- ehk saab putukad kergemini maha klaasilt.
4. Vabandan, et küsimuse liiga ebamääraselt formuleerisin- lootsin, et kes teab ja teemat valdab saab ka aru ja nii see ka lõpuks oli. Kes siin lahmima kukkusid- sorry, et teis elevust tekitasin.

2. Tore, et siin on ka inimesi kes BMW- d veidi rohkem tunnevad. Tänud kasutajale mulk2!
3. Käin homme UM- ist läbi ja valan selle intensiivvedeliku sisse väiksesse paaki- ehk saab putukad kergemini maha klaasilt.
4. Vabandan, et küsimuse liiga ebamääraselt formuleerisin- lootsin, et kes teab ja teemat valdab saab ka aru ja nii see ka lõpuks oli. Kes siin lahmima kukkusid- sorry, et teis elevust tekitasin.
750i
see väike paak on tulede pesur ja sa võid ka sinna panna tavalist klaasipesu vedeliku seda kallist, mida um müüb ma arvan ei ole sinna küll mõtet valada.001AAA kirjutas:1. Minu E38 on 2 aknapesuvedeliku paaki. Üks 6 liitrine ja teine väiksem kuhu on peale kirjutatud intensivwashräiniger või midagi sellist. Küsimus oli selle väiksema paagi kohta nimelt... Sellega, et suurde tavaline vedelik käib olen kursis![]()
BMW 750 iLA 1995; 5218284
- Mulk
- Huviline
- Peamine sõiduk: A6 4G QUATTRO
vaike paak ongi just intensiivpesu paak, kasutatakse parempoolset kangi otsanuppu selle kasutamiseks.Tegu siis jah sellise kange kraamiga mida kasutatakse harvem.Vahemalt e39 puhul nii, sama ka peaks olema e38,e46 jne puhul.Nadal tagasi sai just Tartu UM ist ostetud yks pudel.
Paagi korgi juures peaks ka plastsilt olema mis aine sisse käib, kui keegi seda pole sealt ära kiskunud muidugi.
Paagi korgi juures peaks ka plastsilt olema mis aine sisse käib, kui keegi seda pole sealt ära kiskunud muidugi.
Helistasin selle väikese paagi osas just sõbrale, minu auto manual on tema käes nimelt... Ja mis tema sealt välja luges:
mulk2 jutt väga õige, parempoolse kangi otsanupule vajutades käivitub intensiivpesuprogramm mis lisaks tavalisele klaasipesuvedelikule kasutab väikeses paagis olevat intensiivpesuvahendit. Mina igaljuhul proovin ära kas BMW inseneride lahendused aitavad ka meie putukarajakate laipade vastu.
mulk2 jutt väga õige, parempoolse kangi otsanupule vajutades käivitub intensiivpesuprogramm mis lisaks tavalisele klaasipesuvedelikule kasutab väikeses paagis olevat intensiivpesuvahendit. Mina igaljuhul proovin ära kas BMW inseneride lahendused aitavad ka meie putukarajakate laipade vastu.
750i
Ostsin ka prooviks liitri seda intensiivpesuainet UM-st. Kaks tähelepanekut tegin:
1) mingit parema pesemise efekti ei märganud
2) umbes 3 intensiivpesukorraga (tean, mul tuled ju põlevad) oli see 0,9 liitrine paak jälle tühi.
Seega tegin 2 järeldust:
100.-/l ei tasu vist ostmist
kui sama sodi kuskilt 5..10x odavamalt saab, siis võib ju valada. Prismaski märkasin migit aknapesu kontsentraati. Iseasi, kas ta sama külmakindel on. Kui alkoholi baasil, siis ehk ongi.
1) mingit parema pesemise efekti ei märganud
2) umbes 3 intensiivpesukorraga (tean, mul tuled ju põlevad) oli see 0,9 liitrine paak jälle tühi.
Seega tegin 2 järeldust:
100.-/l ei tasu vist ostmist
kui sama sodi kuskilt 5..10x odavamalt saab, siis võib ju valada. Prismaski märkasin migit aknapesu kontsentraati. Iseasi, kas ta sama külmakindel on. Kui alkoholi baasil, siis ehk ongi.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
tuled saavad sealt kus esiklaas. kuna see intensiivpesu aine suht mõttetu ja kallis siis on minul seal tavaline klaasipesuvedelik, juhul kui suur paak tühjaks saab on mul reserv olemasIPSU kirjutas:ja kus kohas see tulede pesu paak siis on???Tarvo kirjutas:Tulede pesuks peaks olema veel eraldi paak.

E32 kah sama teema.mulk2 kirjutas:vaike paak ongi just intensiivpesu paak, kasutatakse parempoolset kangi otsanuppu selle kasutamiseks.Tegu siis jah sellise kange kraamiga mida kasutatakse harvem.Vahemalt e39 puhul nii, sama ka peaks olema e38,e46 jne puhul.Nadal tagasi sai just Tartu UM ist ostetud yks pudel.
Tere
jJanno
Vahatasin hiljuti autot. Pärast kasutasin käte pesuks fairy't, kuna see pesuvahend oli käepärast. Sai käed väga puhtaks. Siit järeldus: Kui vaja katuselt autovaha maha saada, siis on fairy väga õige vahend klaasipesuks.IPSU kirjutas:kle kas FAyRIT ei või sinna väiksesse paaki panna
jJanno
exTouring
Tõin meelevaldselt näite E32 põhjal:IPSU kirjutas:ja kus kohas see tulede pesu paak siis on???Tarvo kirjutas:Tulede pesuks peaks olema veel eraldi paak.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=45
Detail nr 23 - LOWER FLUID CONTAINER
Maksab muuseas rohkem kui suur põhipaak.