Ulmelised kulutused tulevad ikka välja ja unistus vist ei lähe kunagi täide.

Keskmise x5 mehe palk peab olema siis kuu ca. 50k vist..

Ei ole küll otseselt BMWga seotud aga ka suure mootoriga auto ikkagi. Chevrolet Camaro 5.7 V8, naine sõidab, siis saab kuluks umbes 10-12 l/100. Minu käes on tavaline 16-20. Pole midagi imestada kütusekulu nii suurte erinevuste üle. Kõik sõltub sõidustiilist ja jala raskusest.Binder kirjutas:aa, no ma näen eestpoolt, et mõnel läheb 20l, siis peaks küll autol sõites rada taga olema... UM teeb ehk korda selle isendi
Omal kompuuter näitab juba pikemat aega 13.1 keskmist (90% on linnasõit sh ummikud)- 3.0 bensiin
See kõlab juba kuidagi mõistlikumalt. Pean laskma ikka softi upgrade ära teha. Tundub, et mingid lastehaigused kallal ja käiguvahetus ei ole optimaalne.raimo_r kirjutas:Ühesillaga käru ca 800kg on +2,5L mul.
Huvi pärast, mis haagis sul on? Kas mingi Euro või USA?Muhv kirjutas:Tühi käru haagises ca +3L/100km lisaks. Täis haagis (7m kaater ca 1,5t) +9L/100km. 1. põlvkonna X5-l 160kW diisli puhul oli täis haagise korral vahe +8L/100km.
Palju reaalselt läheb?Binder kirjutas:Omal kompuuter näitab juba pikemat aega 13.1 keskmist (90% on linnasõit sh ummikud)- 3.0 bensiin
Respo suurim, üheteljeline piduritega paadihaagis. Sama haagis ja paat oli ka e53 puhul võrdluseks, seega haagise jama ei tohiks olla.2XX5 kirjutas: Huvi pärast, mis haagis sul on? Kas mingi Euro või USA?
Aga igal juhul on +8 ilmselgelt liiga palju.
Ehee, tööautol, MB Sprinter, tavaline rendihaagis kütusekulu ei mõjutanud üldse. Otse sõites pole teist peeglitest nähagi. Kandine mahuti haagises koos tonni veega lisas u. 1,5L. BMWga pole veel haagist vedanud, ega viimase Audiga (90 Quattro) mõjus haagis ankruna. Lisas kütusekulule märgatavalt.Muhv kirjutas:Tegin just enda jaoks ebameeldiva avastuse. Lootsin, et suure bensukaga, raske auto küttekulu haagist vedades ei suurene eriti, aga võta näpust. Tühi käru haagises ca +3L/100km lisaks. Täis haagis (7m kaater ca 1,5t) +9L/100km. 1. põlvkonna X5-l 160kW diisli puhul oli täis haagise korral vahe +8L/100km.
Mitut 3.0 bensukat X5te sa oled pidanud ja mitut V8 sa oled pidanud(sõitnud rohkem kui paar tiiru ümber oma töökoja)?Kuno_T kirjutas:pikk jutt, **** jutt.
Proovitud eksemplari 0-120tkm. Vahepeal ka samasugune asendusauto. Arvad, et olid mõlemad vigased autod?Kuno_T kirjutas:See on juba maitseasi, mitte tehniiline jutt. Maanteel kiirust suudavad hoida mõlemad mootorid. 1 eksemplari proovimisel võib kahtlustada ka mõnda viga (näiteks Vanos ei töötanud korralikult).3,0 oli maanteel ebameeldiv
1)Minu järeldus on, et sõiduelamust ei saa. Omada X5-te sellepärast, et on X5 ei ole mõtet, peaks olema ikka normaalne sõita ka.priidik kirjutas:1) Loomulikult 3.0 kiirendusega Eesti teedel hätta ei jää, aga kas seda sõiduelamuseks nimetada saab, jääb igaühe enda otsustada. Arvestades 3.0i dünaamikat ja jõudlust, siis bensiinikulu tundus pehmelt öeldes haiglaselt suur.
2)Diislite omanikud räägivad üldjuhul positiivset juttu jõud vs kulu kohta.
3)Samas on mõnigi tuttav pidanud turbot, pihusteid jms lisaks tavapärastele jubinatele vahetama.
Mürka kirjutas: Minu jaoks on ülim mõnu lasta mootorist välja kõik pahad vaimud, ämblikuvõrgud ja vanavanaema kootud sokkidest järgi jäänud koisööda jäägid... Hoiab ju taoline käitumisviis ka mootorit korras ja tiksumas.
See on kõige tavalisema linnavahel paarutava rullnoka teooria.jaanis_! kirjutas:Mürka kirjutas: Minu jaoks on ülim mõnu lasta mootorist välja kõik pahad vaimud, ämblikuvõrgud ja vanavanaema kootud sokkidest järgi jäänud koisööda jäägid... Hoiab ju taoline käitumisviis ka mootorit korras ja tiksumas.
Kelle teooria see selline on?