Kas siis webasto läheb iseenesest ka käima?
Ma arvasin, et ainult sõidusoojendina käivitub webasto automaatselt kui automootori käivitad

Eelsoojendi peab ikka ise käivitama... või olen ma asjast valesti aru saanud?
Priitamg kirjutas:Mis see siis tegema peaks? Hakkasid sõitma, hakkas kütma, jäid seisma, läks ka väljalülitusrežiimi - vuhistab mõnda aega edasi kuni maha jahtub ja välja lülitab ennast. Lühikeste otste puhul, kui mootor soojaks ei lähe, igati normaalne webasto käitumine.
Indrek_M kirjutas:No automootorit käivitades hakkab tööle, webasto töötamise ajal automootorit seisma jättes töötab webasto veel veidi edasi. Seda sa ju kirjutasidki, et peale välja suretamist töötas.
üle 70 kidlastimatadoooor1 kirjutas:Küsimus selline: e39 2002a disla puhul mis mootori temperatuurini sõidusoojendi kaasa aitab? oskab keegi äkki öelda? ühesõnaga mis temp juures ennast välja lülitab?
Kütab täisvõimsusel kuni 78C-ni, misjärel kütab edasi poole võimsusega kuni saavutatakse 86C, seejärel lülitub välja. Rakendub uuesti kui mootori temperatuur on langenud 70C-ni.dann875 kirjutas:üle 70 kidlastimatadoooor1 kirjutas:Küsimus selline: e39 2002a disla puhul mis mootori temperatuurini sõidusoojendi kaasa aitab? oskab keegi äkki öelda? ühesõnaga mis temp juures ennast välja lülitab?
keilas ivar 5145023reemet16 kirjutas:Mul on 2004 a X5 peal Thermo top Z webasto. Kuna auto on toodud Itaaliast siis ekraani valikus seisusoojenduse valikut ei ole. Veepump tundub, et on seal esitule juures olemas. Kas oleks võimalik kuidagi sinna ekraanile ka see soojenduse valik tekitada ja kas vaid sellest piisab? Kas on siin foorumis äkki keegi kes oleks nõus asja vaatama?
2006 aastaga otse progedes ei pruugi ta eelsoojendusena tööle hakata kuna ette nähtud talle üks klapp(Changeover valve), mida ta hakkab taga otsima, kuna seda pole. Aga proovida võib.TBR kirjutas:X5 3.0D 2006 peal sõidusoojendi Thermo Top Z veepumbaga, kas keegi suudab progeda eelsoojendiks Tartus? Hädapärast sobib ka Tallinnas. Tel 5115155.