X5 e70 rool raske
X5 e70 rool raske
Wbaff410x0l127302 ViN
Tere,bmw x5 e70 rool raske. Kas peabki olema sellel isendil või midagi pekkis!
Tere,bmw x5 e70 rool raske. Kas peabki olema sellel isendil või midagi pekkis!
Re: X5 e70 rool raske
Mis veljed,rehvid autol all on? Sellest sõltub palju. Ega ta väga kerge sellel autol ei ole.
Kui rehv suht slikk juba siis läheb päris raskeks 20" veljega.
Kui rehv suht slikk juba siis läheb päris raskeks 20" veljega.
18 tolli!
255/55 orig. Mõõt
Noo peres veel sama auto ja velg 20" sellel väga hea
Lihtsalt imelik! rool mõlemal halli triibuga. Pidavat tähendama, et kerge rool. Vb ära vahetatud. Või see jutt on nagu umbes "naised saunas rääkisid"
255/55 orig. Mõõt
Noo peres veel sama auto ja velg 20" sellel väga hea
Lihtsalt imelik! rool mõlemal halli triibuga. Pidavat tähendama, et kerge rool. Vb ära vahetatud. Või see jutt on nagu umbes "naised saunas rääkisid"
18 võiks suht ok olla. Hall triip kus?
Roolil.
Võib olla ühel autol on "Active steering" ja teisel mitte. See hall triip roolil ei määra midagi.
V8
Mis selle teise vin on? Äkki sellel on see lisa.
Teisel kindlasti "active streeting" keerab ka hästi, aga kas ilma selleta peakski olema selline raske? Ja kus ma teada saan mis mul on helistan inchape-i?
Üldiselt on oluliselt raskem.
Krdi saast ainuke variant teine pill osta? Või kas võimalik paigaldada? Lammari oma nt!
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530d '03
Lase ãkki kellelgi üle vaadata või proovi samasugust autot nagu sul on, et võrrelda, ehk miskit vigane.
I don't need anger management. I need people to stop pissing me off!
- Kert11
- Huviline
- Peamine sõiduk: X5 3.0d 135kw
"Ja kus ma teada saan mis mul on helistan inchape-i?" - See VIN mis esimeses postituses, sellel pole active steeringut. Kõige tavalisem rool. Mis on siis raskem kui active steeriguga
Hetkel otsi siis teine E70 millel samuti puudub Active Steering ja võrdle kas sul on samasugune (ehk siis kõik OK ja peabki raske olema) või on sul raskem ja peaks tegelema
Hetkel otsi siis teine E70 millel samuti puudub Active Steering ja võrdle kas sul on samasugune (ehk siis kõik OK ja peabki raske olema) või on sul raskem ja peaks tegelema
2xE46, 1xE65 (745i), 4xE60 (525d, 530d, 530xd, 530i), 1xE53 (X5 3.0d)
Ok tänud! Elukaaslane väitis , et rool tundub kergem kui talvekad läksid alla(pirelli) ,suvekad on(sailun) mõõdud samad 18"
Pole ise sõitnud nüüd talvekatega!! Kas on realne jutt, või naistele tunduvadki asjad teisiti vahest
või tähendab tihti 
Pole ise sõitnud nüüd talvekatega!! Kas on realne jutt, või naistele tunduvadki asjad teisiti vahest

Kui rehv kitsamaks talveseades läks, siis vast on loogiline. Ma ütleks ka, et laia suverehviga võib naisterahvale raske olla küll, võrreldes mõne teise autoga.