Tänud ette.
sinu auto lingi panin sugulasele ammu juba tegelikultAndrus_V kirjutas:Kui see millegi pärast ei peaks kaubaks minema, siis pakuks enda 320d, mis küll natuke kallim.http://www.auto24.ee/used/941987 Auto on korralik, hooldus just tehtud ja vahetatud kõik mis vaja. Kui 6000 EUR-ine osta millel peab kohe hoolduse tegema ja pulki vahetama jne, ei tule kuidagi odavam. Niipalju kui 320d kokku olen puutunud, siis eelistaksin viimaste aastate versioone. Nimelt on neid mootoreid mitu korda edasi arendatud ja viimane versioon peaks olema kõige parem, jõudu on tunduvalt madalamalt, erksam jne.
Olen sõitnud paari vanema 320d-ga ja vahe tundub umbes nagu 330d 135kw ja 150kw. Ehk siis gaas põhjas kiirendades suurt vahet pole, aga tavasõidul on vahe öö ja päev. Ühel tekib boost juba 1500rpm alates, aga teisel ei toimu alla 2000rpm midagi.Bronco kirjutas:Mineku osas ma pole veel kuulnud, et oleks parem (võibolla 6-käiguline kast tähendab, et käigud veidi lühemad ja minek tundub parem). Minu auto hakkas madalalt pöördelt tunduvalt paremini liikuma peale õhulugeja vahetust ja vaakumvoolikute uuendamist.