auto enda nimele saamaine.
auto enda nimele saamaine.
Tere, selline probleem, et käisin autot vaatamas, hakkasin juba ära viima, ütlesin, et teeme siis paberid korda, järsku müüja ütles, et auto pole tema nimel. Auto jäigi ostmata kuna ma ei oskanud sellisest situatsioonist midagi arvata. Auto endiselt eelmise omaniku nimel, kellelt tema selle ostnud oli. Küsimus selles, kuidas ma saan ostu-müügi lepingut teha siis kui eelmisest omanikust midagi ei tea peale nime, ja müüjal ka enam eelmist ostu-müügi lepingut alles pole?
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
Re: auto enda nimele saamaine.
siis ei saagi osta. 

- allanasi
- Huviline
- Peamine sõiduk: E60 530D
tehnilisespassis omanik ja asukoht kirjas võta kohe näiteks omanikuga ühendust ülted , et tahad seda autot osta ja kirjutaksid kohe enda nimele auto.margusa kirjutas:siis ei saagi osta.
võibolla õnnestub saada ühendust ja omanik mõistab. Igatahes tasub proovida!
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
omanik austraalias vms.kirjuta ise ostumüügi leping!
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Või siis on autol võõrandamiskeeld peal, kirjutad ise ostu-müügilepingu, maksad müüjale raha ära ja pärast enda nimele arvele ei saa. Üks auto varuosadeks müüa jälle rohkem.
Kõige kindlam oleks lasta müüjal kõik vajalikud puudu olevad lepingud sebida ja seejärel koos ARK-i. Kui auto sinu nimel, siis maksad raha. Kui ta autot müüa tahab, küll ta siis ka sebib ja möllab. Ise lepinguid võltsides ei pruugi head nahka tulla.
Ma arvan ka, et pigem on see müüja probleem, mitte ostja. Kui praegune omanik ei suvatse/viitis/oska kuidagi seda asja lahendada, siis las jääb nii....Kindlasti on ka teisi mudeleid ja variante 
Edu

Edu
Asi juba lahenduse leidnud , võib teema lukku panna , võttis vana omanikuga facebooki teel ühendust ja auto ka ära ostetud .