Olen täitsa uus siin foorumis, ning enne tähtsat otsust oleks vist parem targematega konsulteerida.
Mõtlesin, et vahelduseks peale 3nda Volvo omamist võiks midagi muud proovida. Nimelt hakkas silma üks 1999a 735 - mis piltidelt tundub kena ja sile, sisu ka terve....AGA...väidab, et automaatkast ei tööta. Nimelt, kas kellelgi on kogemust nende kastidega? Mis nad maksavad, kui raske on vahetus, kas annab remontida, kas tihti lagunevad kastid?
Eelkõige pakub see auto huvi, kuna ta oleks vahetusega nõus. Pakkusin talle enda 1997a Volvo V70 diislit, mida ma olen hoidnud prillikivi. Ei tahaks, et uues autos pettuma peaks ning ainult remontima seda.
Teine asi mis veel muret pakub, on hoolduskulud. Kuigi ma proovin ise lihtsamad tööd ära teha (kettad, klotsid, mahlad, õõtsad jne) kardan siiski neid elektroonikaprobleeme ning selle V8 hooldust. Kui tihti peab temaga töökojas käima? Juppide hind mind niiväga ei kõigutagi, kuna neid saan parema hinnaga kui laohinnad isegi.
Miks küsin hoolduste kohta on ikka seepärast, et tudengielu kõrvalt ei ole töölt saadav rahavoog nii suur kui tahaks

Sai pikk ja kirju tekst. Loodan, et keegi viitsib läbi lugeda ja veidikenegi nõu anda.
Suur suur aitäh!