Ma põrutaks praegu oma künka otsast arvamuse ja see ei pruugi kellegi omaga kattuda ega polegi pealesurumiseks mõeldud.
Mina vaataks autot ka justnimelt välimuse järele (see, kui süda seal lisaks on hea ja vastupidav, on vaid boonuseks), ikka hea ju ringi kulgeda masinaga, kus oled ise roolis rahul ja ei jää kipitama, et valik sai vale tehtud. Kui sulle ikka F15 meeldib (mulle näiteks meeldib vaid m-paketina, tavaline mitte), siis mina ka neid edasi vaataks ja purgaks. Igal margil või mudelil on omad kiiksud, suuremad või väiksemad, 100% kompotti vist uutel masinatel polegi.
Selle GLE-ga ongi täpselt nii, nagu siin ka kirjutatakse, et kui 2005 vs 2015a masinad erinevad väliselt vaid kriipsutuledega ja pisikosmeetika poolest, siis tõesti, kuidagi vana tundub see investeering (mõni paneb oma 2005a. ML-le ka ledid külge ja foori taga oletegi bratvad

).
Kuna vaatad sellises hinnaklassis autot, siis ilmselgelt on sul palganumber natuke suurem, kui EV miinimum ja lubab ka autol purunenud/kulunud detaile vahetada.
See siis mu tagasihoidlik arvamus, kuigi ise kiman ringi üle 10a. vanustega

, kuid minu moto, et liisingut ei taha ja vanad autod nõuavad paratamatult teinekord tonniseid väljaminekuid, mis peaks kohe ka võtta olema

Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG