Aga tavaliselt, mida uhkemad autod,seda sitemad rehvid alt vastu vaatavad.Ja kui juhid tähelepanu,siis vastatakse,et saab sõita küll ju veel.Või siis pannakse aastast minem...i rehvid alla ja kiidetakse,et jube hea hinnaga sain.

Minu praegune on Eestis alates 2019a. ja kuni eelmise aastani, mil ma facelift tuled külge installisin, olid vanad tuled küll, kui uued pmst. Eelmisel olid juba eelmise omaniku poolt facelift tuled külge installitud.
Mina vastasin su küsimusele (Tarmo ka ilmselt) e70 tuhmide tagatulede kohta.
oojaa, suve alguses sai vahetatud naabrinaise auto(f30) alt 5mm mustriga conti lamellid ära ,sest ülevaatuspunktis ei saanud piduristendis pidureid kätte kuna rehv hakkas libisema. Alla läks vana hea Sailun, enam ei uju ja ka üv läbis kenasti.
Ca 4-5000€ aastas siis.BumBum kirjutas: ↑29.07.2022 10:05 22 See Jämejala ristmik. Kogemus näitab, et seal on enamus autosid pauguga, mis ei ole otseselt probleem aga korda on tehtud nii odavalt, et sageli on näha kus plekk korralikult ei jookse. Komme oli neil ka ülevaatuseks korda teha, uued pidurid-klotsid. Kõige odavamate varuosadega mis saada. Facebookis aegajalt kirutakse neid autosid mis sealt tuleb, just seda ülevaatuse osa.
E53-ga on lihtne. 2004 või kusagil seal ilmus üks artikkel, mis on internetis endiselt leitav, hooldusele 50tuh krooni aastas.... ega midagi muutunud ei ole, peale selle et tuleb eurodes maksta.
Ajasin oma 2 aastat seisnud E53 välja, 1000 eurot hetke kulu.
Üsna suur % soidab ma hiina rehvidega paraku
Oleneb sajast asjast. Need on 45-50tuh km sõitnud mitme aastaga ja aastaringselt.BumBum kirjutas: Aastaringselt nii lamellid sõita on nii võttes eriti kallis, kulub kuumaga kiiresti.
Kehtib ju sama number ka uuemate kohta ja ka luksusedaanide kohta.
Midagi leidnud ei ole, ma võin oma e53 näitama tulla. Mõned asjad on vaja teha, ideaalses korras ei ole.patrik kirjutas: ↑02.08.2022 01:08 02 Ohhoo kuhu minu teema küll viis![]()
https://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php ... 9&start=30