Hirmus tahtmine siuke isend seotada

ei mingit otsest piinamist,lihtsalt joonel käimine ja niisama kiirendused:PRagnar kirjutas:Ise ma omasin 535 ~1,5a ja sellepärast tõingi välja ainult hooratta, kuna minul muud suuremat häda ei olnud selle aja jooksul.
Kuidas mootor valule vastu peab see on nii suhteline küsimus. Ei tea ju kuidas sa seda piinama mõtled hakata
võimsama v8? see,et tal 5kw vähem on,ei loe midagi.nm on selle-eest rohkem.535 peaks peale 100km-h eest ära hakkama minema.küttekulu on jah tiba suurem,aga suurusjärgus ~15l/100le pole+/- 1l mingi näitaja,vähemalt minujaoksMiinuspooleks võib vast nimetada kütusekulu, mis võrreldes võimsama järeltulijaga, näiteks 3,0 V8, on isegi suurem.
M30-et on aga odavam hooldada ja mootoril on resursse.
pole ise proovind nende v8-te vastu,ainult kuuldud jutud...Tõenäoliselt on 530i ikkagi kiirem, sest V8 ikkagi ja uuem
See siis tõenäoliselt spidomeetri järgi ehk reaalselt ~215 km/h. Ei ole eriti loogiline, et auto mille lõppkiirus ongi 230-235 km/h kiirendab 230-ni täiega. Siis peaks ikka väga võimas auto ja aeglane differ olema.JannP kirjutas:
kiirendust ei ole 0-100ni vaid 0-230
to Aivo28: Tundub, et selle "noored streetracerid" ja turbokate kummardamine sobib hästi sinu endaga kokku Ka turboauto annab osta ajalooga ja korralikum, mitte ei pea esimesel võimalusel 30-40k autot ära ostma, mis healjuhul 5000km ilma suurema remondita kestab................ kui 535 lahjaks jääb siis tuleb tõesti vaadata M5 3.6i või M5 3.8i
muidugi..aivo28 kirjutas:to Aivo28: Tundub, et selle "noored streetracerid" ja turbokate kummardamine sobib hästi sinu endaga kokku Ka turboauto annab osta ajalooga ja korralikum, mitte ei pea esimesel võimalusel 30-40k autot ära ostma, mis healjuhul 5000km ilma suurema remondita kestab................ kui 535 lahjaks jääb siis tuleb tõesti vaadata M5 3.6i või M5 3.8i
asi vähe OT`ks kiskund ära jahet vastan siis ühekorraga:
kuna isiklikku igapäeva-autot enam ei vaja ja hobiautoks konkreetne suur sedaan-bemm suht mõttetu just võimsuse suurendamise keerukuse kohapealt,selleks sai vaadatudgi tuboauto,mis mulle kapotialla laotud kilode eest midagi tagasi ka pakuks.ja kui natuke 200sx-ide kohta uurid,siis on neil ikka suht kurikuulus minevik.ja M5 ei tõmba ka,kuna seal ei kannata ka midagi juurde aretada.ostad endale 230kw ja pea 2 tonni kaaluva auto(E34) ja nii ongi.ma olen lihtsalt paadunud "autopede" mitte lihtsalt kasutaja,nagu enamus siin.mulle ei paku pinget lihtsalt "heas korras" autoga ringi sõitmine. mugavust ja salongi vaikust ei kannata jah võrrelda,aga see polegi tähtsaim minujaoks. loodan,et saate aru,mida mõtlen.
Küttekulu on väga suhteline ja oleneb veel umbes 20 tegurist (sh juhist), mida peale mootori kubatuuri jms arvestada.bemmadivee kirjutas:vapsee palju kraami siia päeva jooksul juurde tekkind![]()
aga see selleks,sain siis teada ,et mootor kestab sellisel ja kütet võtab pea samapalju kui 3,0 v8
inxx kirjutas:Küttekulu on väga suhteline ja oleneb veel umbes 20 tegurist (sh juhist), mida peale mootori kubatuuri jms arvestada.bemmadivee kirjutas:vapsee palju kraami siia päeva jooksul juurde tekkind![]()
aga see selleks,sain siis teada ,et mootor kestab sellisel ja kütet võtab pea samapalju kui 3,0 v8
Aga vähem peaks ikka võtma.
Umbkaudsed arvud V8 3,0-il linnas ja suvel peaks olema 13 - 14 l/100 km 535-e 15 vastu.