K: E34 525 TDS 1992a. ostmise kohta!
K: E34 525 TDS 1992a. ostmise kohta!
Tehti pakkumine siis sellise isendi müügikohta nagu 1992 525 TDS. Autol läbisõit oli tiba üle 128000km. Auto asub saksamaal ja sel on olnud aint üks omanik. Omanikuks on firma, kus ma töötan, omaniku naine! Seega võib oletada, et auto andmed kõik õiged, nii läbisõit kui ka tehniline seisukord mis pidavad superkorras olema. Auto hinnaks taheti 2800 eurot! Et siit siis küsimus hinna kohta... Kas hind on liialt palju või on mõistlik hind? Auto värvuseks valge!
Minevik: Ford Scorpio 2.0 89a 85kW, BMW 320 110kW 91a, Toyota Corolla 1.3 89a, BMW 524 TDA 85kW 90a, BMW 316 75kW 92a
Olevik: BMW 318i 83kW 92a
Olevik: BMW 318i 83kW 92a
- Leho
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E60 550I
- Kontakt:
44 000 eequ eest täitsa norm hind kui superheas korras. Siin kasutaja veljo_v 95a masin läks 63000 ära oli ka samas ideaalkorras. Aga siiski teist värvi. Samas eestist sa sama raha eest ülikorraliku masinat ei leia.
Ise otsisin nädal otsa endale diislit. Ja pidevalt oli selline **** silme all et juba masendus tekkis. Siis lihtsalt täitsa lambist joppas ja sain kergemate vigadega heas korras masina. Aga jah 525 tds-i otsimine heas korras ja sellise raha eest on eestis vähemalt raskendatud tegevus. Enamustel on kondi torud katki, kondid tühjad, amordid läbi või roolivõim lekib või siis sillad kolisevad hirmsalt ja ulatuslikud värvikahjustused. Ühel sellisel masinal olid peaaegu kõik need vead küljes ja omanik tahtis 45 000 saada
Kui ennast valge värv ei heiduta ja originaal läbisõit tõesti nii madal siis auto on ju puhta kulumata ja hind on väga mõistlik. Aga nu saksamaalt toomise kulud koos regamisega võid rahumeeli 10k otsa panna. Eks sa ise pead otsustama kas tahad kindla ajaloo ja hooldusega korraliku masinat saksamaalt või siis eestist poolvigaseid masinaid osta sama raha eest. Sest see aeg kui mina otsisin e34 525 tds-e. Siis veljo masinale hammas ei hakanud ja ülejäänud tundusid õudusehunnikud. Aga nuh lõpuks ikka tohutult vedas ja sain oma auto ikkagi kätte
Samas mu auto tuli kah saksast eesti, ja eelmine omanik sõitis sellega enamjagu ainult soomes.
Ise otsisin nädal otsa endale diislit. Ja pidevalt oli selline **** silme all et juba masendus tekkis. Siis lihtsalt täitsa lambist joppas ja sain kergemate vigadega heas korras masina. Aga jah 525 tds-i otsimine heas korras ja sellise raha eest on eestis vähemalt raskendatud tegevus. Enamustel on kondi torud katki, kondid tühjad, amordid läbi või roolivõim lekib või siis sillad kolisevad hirmsalt ja ulatuslikud värvikahjustused. Ühel sellisel masinal olid peaaegu kõik need vead küljes ja omanik tahtis 45 000 saada

Kui ennast valge värv ei heiduta ja originaal läbisõit tõesti nii madal siis auto on ju puhta kulumata ja hind on väga mõistlik. Aga nu saksamaalt toomise kulud koos regamisega võid rahumeeli 10k otsa panna. Eks sa ise pead otsustama kas tahad kindla ajaloo ja hooldusega korraliku masinat saksamaalt või siis eestist poolvigaseid masinaid osta sama raha eest. Sest see aeg kui mina otsisin e34 525 tds-e. Siis veljo masinale hammas ei hakanud ja ülejäänud tundusid õudusehunnikud. Aga nuh lõpuks ikka tohutult vedas ja sain oma auto ikkagi kätte

BMW E60 550i MY05 270KW. Telefoni number : +372 56 206 746
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Igal juhul osta ära kui ajalugu on õige, kui mootor kuuma ei saa ja õlisid õigel ajal vahetad siis sõidad 500000 ja rohkemgi rahulikult.
Eestist jäädki otsima korralike isendeid...kuigi võibolla leiab ka veel aga kahtlen
Mina sinu asemel ostaks selle ära, kui mina enda oma tõin maksin lõpuks selle eest 2300 euri pluss toomis kulud ja läbisõit oli saksast tulema hakates 303000 km (auto oli 94.a. oma)
Jah kui minu vana auto uus omanik oleks nõus seda autot tagasi müüma siis ostaks tagasi ,aga ei ole vist nõus!
IGAL JUHUL, KUI AJALUGU ON ÕIGE OSTA ÄRA!
Eestist jäädki otsima korralike isendeid...kuigi võibolla leiab ka veel aga kahtlen

Mina sinu asemel ostaks selle ära, kui mina enda oma tõin maksin lõpuks selle eest 2300 euri pluss toomis kulud ja läbisõit oli saksast tulema hakates 303000 km (auto oli 94.a. oma)
Jah kui minu vana auto uus omanik oleks nõus seda autot tagasi müüma siis ostaks tagasi ,aga ei ole vist nõus!
IGAL JUHUL, KUI AJALUGU ON ÕIGE OSTA ÄRA!