E39 528 Touring `98 Tartumaal

Nõuanded sõiduki soetamisel
Vasta
Mõmmik
Huviline

E39 528 Touring `98 Tartumaal

Postitus Postitas Mõmmik »

Tere. Palun nõu neutraalsel pinnal. Auto toodud lingis. Esimesel hetkel proovisõidul ülihea mulje. Silmaga nähtav miinus on mõlk paremas taganurgas. Kannatada saanud ka tagaluugi serv. So siis kaks detaili, mis remondiraha võiks arvestada? Ostueelne ülevaatus tõi silmale nähtamatuid miinuseid rohkelt. St 22 000 eest :cry: Auto meeldib, kuid selliste väljaminekutega ei arvestanud. Ise küsiks alet 15 000 või enam(mõlk ju ka). Või olen liialt optimistlik. ISe eelistaks remondiks ikkagi esindust- endal parem tunne ja hiljem müügiargumendina OK.

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
hanno
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 520d

Postitus Postitas hanno »

Neutraalsel pinnal ütlen Sulle, et sellise raha eest ei saa, autot, mida sa remontima ei pea.
Nagu ma aru saan, siis remondieelne ülevaatus tehti UM-s ja sealne hinnapakkumine oli 22K? Siis on auto ju suhteliselt heas korras :)
Teades UM-i perfektsionismile kalduvat hinnangut erinevate detailide kuluvuse osas, saaksid sa remonditööd ajatada pikema aja peale.
Kui aga müüja sulle 15K hinnas ka veel alla annab, siis oled küll saanud hea diili osaliseks.

Minu sama aasta 528 Touringu hinnapakkumine oli 55K. Sellise "skooriga" sain loomulikult omad allahindlused müüjalt, kuid hinnaklassis 97K pole küll 15K alet oodata - minu arvamus.
bmw_msn_ee
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas bmw_msn_ee »

22'000? Siis ju miinuseid ei olnudki õieti. Arvestades auto vanust (10.a) siis pole see hullu midagi. See esimene hea mulje võib olla ka veidi tingitud sellest, et mis masinaga varem sõidetud :)

Arvestada nüüd hinda ja siis seda, et UM suht koht mõistliku arve tegi, siis tundub OK! Vaevalt et omanik, nüüd päris 80nega autot ära hakkab andma.

Pole küll kindel aga ega selle masinaga naisterahvas Tartumail ringi sõida?
Vasta