http://www.mobilstar.ee/used/detail.php ... 78321587l6
Mõtlen näiteks sellist!
Tänud!
e36kq kirjutas:Esiteks sobib see teema paremini foorumi ostuabi teemajaotusesse ja teiseks soovitaks ma aastaarvu asemel seisukorda osta. Sul oleks tark leida keegi, kes e46 BMW-dest rohkem jagab ja ta pontensiaalseid asutosid kaasa vaatama kutsuda.
Iseenesest selles hinnaklassis jäi mulle endale silma see isend, aga ise pole katsumas ja sõitmas käinud.
selle raha eest vaata ikka midagi, kus mitte kaktine juhi iste oleks.yette5 kirjutas:50-60 tuh eest?Kindel soov Coupe!
Vaidleks vastulosto kirjutas: aga soovitaks siiski 320i kupeed kütust võtavad mõlemad ühtemoodi
aga 2.0 rida kuus käib nagu mõnusamalt..isegi madalatel põõretel liigeldes ei sure välja.
Hans kirjutas:Ahh teate mis, nii ei saa autot osta.
Tuleb nüüd keegi 2,5L ja ütleb, et allapoole 2,5 üldse mingit minekut ei ole ja-jah läheb kütet rohkem aga mõnu ka rohkem. Siis tuleb 3,0L ja kiidab oma urinat ning dünaamikat jne jne. Kõige lõpuks tuleb näiteks keegi x5 ja ütleb, et mehed mis mõnust te räägite - ronite oma kupeedesse ja sedaanidesse nagu kartulikeldrisse sisse, väljavaadet ei ole, ummikus vahib eesoleva auto sumps aknast sisse jne.
ummikus vahib eesoleva auto sumps aknast sisse
tmw kirjutas:Tere!
Eks eelkirjutajad annavadki head nõu edaspidigi. Kuid kui nüüd mõtled, kuidas saab keegi foorumist anda sinule adekvaatset infot mingi konkreetse isendi kohta, siis tundub see suht võmatu. Pilt küll ütleb 1000 sõna aga pigem saad foorumist teada tüüpvigu või check-listi, mida silmas pidada antud isendi ostu puhul.
Loomulikult peaksid arutelus sõna võtma ka soovituslikult konkreetset isndit omanud või omavad inimesed. Selline faktide oletamine on väga imelik kui puudub vastav taustsüsteem ja võrdluse täpne määratlus ( näitkes: 318 kiire / 320 aeglane 325 üli(hea/paha) ei selgita ju võrdlust. Kütusekulu on ju samuti kinni paljuski nö. tihendist rooli ja pedaali vahel.
Kui mina 2 aastat tagasi samal viisil infot hankisin, siis saatsin näiteks PS-i inimestele, kes omas IS-i ja vastukaja oli igati adekvaatne ja sõbralik.
Võta näteks Jarlo või Toomas K jne. Need mehed omavad sellist autot ja ei pelga ka näppusid õliseks teha kui vaja ning nende autod on alati laitmatus korras. Seega oskavad sinu päringutele rohkem vastata.
Eks igaüks kiidab oma, kuid kaldun arvama, et enamus omanikest annavad sulle ka vigadest ja häirivatest teguritest piisava ülevaate.
Omasin ise IS i ja mind häiris natuke müratase. Võiks kohe küsida millega võrreldes (Vastan: MB W124 ja BMW E34). Kindlasti pead vaatama veermiku üle ja ka katuseluugi olukord võiks olla laitmatu. Roostega sellel isendil ei tohiks probleemi olla.
Need olid minu tähelepanekud selle auto osas. Kuid ta on siiski erinev nö hallist-massist ja kui ostsin auto, meeldis see aknaraami puudumine ikka väga. Olen alati soovitanud, et kui võmalik, proovi leida nii originaali lähedane isend kui võimalik, sest tuunida saad pärast juba ise. Ma ei mõtle siinkohal valuvelgede alla panekut vaid pidem tulede ja spoiladega modimist.
Tervitades
tomso
2 Liitrine isend võtab mul maanteel 7,5-8 sajale ja linnas 10 nii et rahakoti pihta ei hakka ta rohkem kui mõne teise sõiduauto omaminesookoll kirjutas:endal ka plaanis is kupee osta, lähen ise saksa järele. esiteks meeldib väga selle auto kere, teiseks valisin just 1,8 is sest leian et see on parima kulu-dünaamika suhtega mootor bemmil (tavaliiklejale, kelle arvates üle 10 liitri sajale hakkab valusalt rahakoti pihta). igaljuhul ei soovita ma 2,0 mootorit, kui siis juba 2,5. teine tegur oli mu naine, kes ka sellega sõitma hakkab, libe tee + võimas mootor pole just ta lemmikud.
Avatarilt vaadates pakuks,et e30 320i 95kw mitte e36 320 110kw.Nu kirjutas:sa võiks ikka täpsustada kas see 2.0 on sul 24V ja kolmese kere peal.Hans kirjutas:vahetaks esimesel võimalusel oma 2.0 IS-i vastu ära. Üks asi on see mis ma mõtlen, teine asi see mis mu tagumik tunneb
vastasel juhul on mõistetav miks su tagumikule is rohkem meeldib.
nii ta on..minul tegemist olude sunnil 110 kw mootoriga..kiire-lauri kirjutas:Avatarilt vaadates pakuks,et e30 320i 95kw mitte e36 320 110kw.Nu kirjutas:sa võiks ikka täpsustada kas see 2.0 on sul 24V ja kolmese kere peal.Hans kirjutas:vahetaks esimesel võimalusel oma 2.0 IS-i vastu ära. Üks asi on see mis ma mõtlen, teine asi see mis mu tagumik tunneb
vastasel juhul on mõistetav miks su tagumikule is rohkem meeldib.
Aga õige bmw on ikka 6 silindriga.