http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
V2ike_Suur kirjutas:Tarmo, siis oleks vast tahhokas ka nullis. Antud masina puhul on ju näha, et mootor käib, küsimus vaid selles, kas vesi keeb või andur jupsib.
Samas see näidiku kalamine vist e30-l suht tüüpviga, minu omal oli sama jama alguses (küll ei tõusnud näidik punasesse, aga näitas emmale-kümmale poole valesti). Abiks oli see kui näidikuploki tagaküljel mingi lahtine mutter või kruvi kinni sai keeratud.
Kui viga esineb väga paljudel isenditel, siis miks mitte?gixxef kirjutas:V2ike_Suur kirjutas:Tarmo, siis oleks vast tahhokas ka nullis. Antud masina puhul on ju näha, et mootor käib, küsimus vaid selles, kas vesi keeb või andur jupsib.
Samas see näidiku kalamine vist e30-l suht tüüpviga, minu omal oli sama jama alguses (küll ei tõusnud näidik punasesse, aga näitas emmale-kümmale poole valesti). Abiks oli see kui näidikuploki tagaküljel mingi lahtine mutter või kruvi kinni sai keeratud.
Kas ca 20 aastat vanal autol esinevaid vigu saab enam tüüpvigadeks nimetada ?
kallis inimene, loe mida ma kirjutan!!!b2m5w kirjutas:mul 12 e30`t ja praegusel ei taha teine üldse liigutada ja ühel käis üles alla nii kuda tahtis.
E30 näidikute elektrikala ei ole küll -15 000.- raha väärt...uus blokk paar sotti ja asi korras
mina vaataks tagapõllet maru imelik ja põllelisa on per face aga auto face
Kes on mingist tõestamisest midagi rääkinud?mike1 kirjutas:Ainuke küsimus on selles, et mida sa selle teemaga tõestada tahad?
Kes osta tahab, läheb kohale ja vaatab, kes ei taha, see ei lähe. Kuidas see sind puudutab?