Kust seda võimalik saada on, kas pakud ise või tead soovitada kohta?aise kirjutas:mul on 2011 DVD koos terve euroopa kiiruskaameratega (eesti kaamerad kõik peal aga ülejäänud euroopa omad on aasta alguse seisuga).

Kust seda võimalik saada on, kas pakud ise või tead soovitada kohta?aise kirjutas:mul on 2011 DVD koos terve euroopa kiiruskaameratega (eesti kaamerad kõik peal aga ülejäänud euroopa omad on aasta alguse seisuga).
Laserit ma tean mis on, aga mis on flash-EEPROM?priitv8 kirjutas:Navidel on kaks probleemset kohta: laser ja Flash-EEPROM
Eestis kuskil vahetatakse ka neid juppe? Või üldse on sellist kohta, kus BMW navi boxe remonditakse?priitv8 kirjutas:Flash-EEPROM on püsimälu, kuhu kirjutatakse püsivara e Firmware. No tehnoloogia on sama nagu USB-mälupulkadel, ainult et navi emaplaadil, sisseehitatud.
tean seda et mk4 parem ja seda ka lähen ostma kui minu mk3 metsas kuid jah sain kokku ühe mehega kes auto24 ka müüb plaate, võtsin siis temaga ühendust sain temaga kokku ja siis ta juba kohe ütles et mu navi pilt sinse taustaga et se avarii resiim ja et menüü pakub palju vähem asju kasutada kui ta tegelikult mulle pakkuma peaks.Maximaator kirjutas:Mis asi se avariireziim on ei oska küll öelda, esimest korda kuulen. Minu teada sellist asja poleKes ütles et avariireziimil on ????
MK3 navi on lihtsam leida ning ka tunduvalt odavam. MK4 otsi tiku tulega taga ning hind kipub minema sinna 400-500 euri kanti. Aga parem on kohe kindlasti MK4, tunduvalt kiirem ning saab kasutada DVD-l olevaid kaarte.
siis pildid selged tean et ei ole saanud tünga ja tean et hakkan otsima mk4 ja kas ebayst on mõistlik osta?Maximaator kirjutas:Kui sul see ekraani pilt selline suht algeline siis jah, järelikult ei tule pilt navist vaid vidomoodulist.
Kui navi tuksi läheb siis näitab pilti videomoodul. MK3 navi on väga lihtsalt peeti keeratav OS-i upgradega. Ja korda seda enma ei saa või kui saab siis rahakotile kasulikum uus osta.
Kui rahakott kannatab siis soovitan kindlasti muretseda MK4, ise tegin sellise lükke, MK2 to MK4. Ja olen 110% sellega rahul
ma ise pole sealt kunagi midagi ostnud kas oskaksid vastava mk4 välja otsida mida tasuks ostaMaximaator kirjutas:Ise ostsin ühe kasutatud MK4-ja ebayst ja sain ikka haledalt tüngaNagu nüüd lõpuks teada sain.
Nii et kasutatut ei soovita ilma proovimis võimaluseta osta.
Hiljem ostsime vennaga 2 tutikat MK4-ja ka ebay-st ning need on ka päriselt TUTIKAD. Ja toimivad nii nagu peab. Nii et kui vaatad kasutamata isendeid siis jälgi milline tagasiside on müüjal ning kui see on hää siis anna minna.
Vahe tuleb siis sisse selles et kasutatud isendi müüja kirjutab et näe enam ei loe plaati ja rohkem ei oska öelda ning müün nii nagu on. Polegi rohkem midagi kobiseda isegi kui miskit muud veel viga on. Uue müüja aga ei saa taganeda sõnast UUS. Ja ebay-s on ostja kaitse päris hää, kui kõik klapib.
tänud etteMaximaator kirjutas:No eks ma hoian sima peal. Annan teada kui midagi väärtuslikku on silmapiiril.
eino selged pildid , mõtlesin et küsin ikka üle, ma pole just sina peal elektroonikagaPeeterA kirjutas:MK III naviarvutit DVD peale ikka ümber ei ehita
2012 aasta kaart on olemas. eemaldatud on kõik keeled peale ENG ning restoranide ja kaubanduskeskuste POI'd, et mahuks tavalise 4.7GB tooriku peale. võimalik ka kiiruskaameratega variant, eeldab naviseadme softi uuendamist. kui huvi siis PS.kalju24 kirjutas:Kas on üldse olemas MK4´le korraliku eesti kaarti kus praktiliselt kõik väiksed linnad ka peal, kui on siis kas keegi oskab öelda kuskohast seda saada.