Tere!
Kas keegi teab BMW E39 originaal 16:9 navidest ja nende paigaldusest?
Nimelt ostsin omale suhteliselt nn "blanktronic" varustusega auto igapäevaliikumiseks, olen eemaldanud väga mitmed tehnilised ja välised mured ning kui need nüüd enam-vähem on tehtud, siis tekkis jälle nö lumepalliefekt, et kõpitseks välimust/sisu ka veidi juurde, eks kui läheb suuremaks ehituseks, koostan ka mingi väikese pildiseeria.
Ok, see selleks, küsimus aga selline, et mida oleks vaja teada, muretseda, et paigaldada tavalise kassetiga raadio asemele 16:9 ekraaniga originaalraadiot. Olen natuke uurinud, et see eeldab kogu salongijuhtmestiku vahetust jne... Kas kellelgi on asjakohast "know-how-d" või teab keegi kedagi, kes sellise tööga on saanud hakkama?
Navi paigaldus.
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Re: Navi paigaldus.
Eelmisel suvel paigaldasin E38-sse. Sisuliselt ei anna see midagi juurde peale navi. Kui tahad DVD, MP3, digi-TV'd näha, tuleb täiendavalt sadu eurosid juurde lisada.
Kui vajalikud plokid(ekraan, naviarvuti, raadiomoodul, juhtmestik jne) sul niisama kätte ei tulnud(nagu mulle
), siis on tegemist täieliku raha- ja ajaraiskamisega.
Sisuliselt sama raha eest saaks oluliselt kaasaegsema lahenduse, mis ei ole küll originaal:
viewtopic.php?f=4&t=120026&start=30
Kui vajalikud plokid(ekraan, naviarvuti, raadiomoodul, juhtmestik jne) sul niisama kätte ei tulnud(nagu mulle

Sisuliselt sama raha eest saaks oluliselt kaasaegsema lahenduse, mis ei ole küll originaal:
viewtopic.php?f=4&t=120026&start=30
tel. 51 949 859