e39 raadio külmjooted
-
- Huviline
e39 raadio külmjooted
Kas keegi Pärnust või selle ümbrusest saaks hakkama nende külmjoodete ülejootmisega? pidi olema suht tüüpviga nendel bmw raadiotel see küljoodete asi
-
- Huviline
Re: e39 raadio külmjooted
või äkki keegi tegeleb tallinnas sellega? keegi peale suurte firmade kuhu peab aja kinni panema
kuskil siin foorumis oli õpetus kah kuidas ise joota keegi tegi ise sedavaluskast123 kirjutas:Kas keegi Pärnust või selle ümbrusest saaks hakkama nende külmjoodete ülejootmisega? pidi olema suht tüüpviga nendel bmw raadiotel see küljoodete asi
-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: E39 530D
- Telefon: 55966794
- Kontakt:
http://forum.bmw5.co.uk/topic/69597-how ... ry-joints/" onclick="window.open(this.href);return false;
55966794/Margus Raska/ margusraska@gmail.com FB.
Tere . küsiks ka võõras teemas , et kust otsida viga väikese ekraaniga variandi puhul ? 99 aasta
530dT ´99
Pärnu ümbruses soovitati mulle raekülas asuvad mingit venda, ise eila löögile ei saanud kuna nvs on ta kinni aga pean sama jama pärast sinna minema, mängib vaid 1 kõlar terve auto peale 

minul selline viga et vahel on ja vahel pole , kus sellel on-board monitor variandiga see raadio plokk asub ?
530dT ´99
Raadioploki asukoht sõltub sellest, kas sul on sedaan, või touring...?pikk100 kirjutas:minul selline viga et vahel on ja vahel pole , kus sellel on-board monitor variandiga see raadio plokk asub ?
Touringu raadiomooduli asukoht

Tänud , leidsin ta siis sealt katte alt ülesse , nüüd joodetud ja kohe garaazi proovima 

530dT ´99
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 525tds
Tere, kes mul selle mooduli ära joodaks? Mul samuti touring ja esineb see sama tüüpviga. Vahepeal mängib ja vahepeal mängib väga vaikselt, vahel üldse ühest kõlarist ainult jne.
Asukohaks siis Tallinn/Peetri/Jüri. Telefon viis kuus kuus seitse neli üks neli null.
Asukohaks siis Tallinn/Peetri/Jüri. Telefon viis kuus kuus seitse neli üks neli null.
mul töötab nüüd ilusti , kui joote kolb olemas , siis tolle õpetuse järgi päris lihtne teha.
530dT ´99
Sai enda auto raadiot ka sama juhendi abil remonditud, tundub et oli abi 

E46 328 Touring 2000a
Üritasin ka antud õpetuse järgi toimida kuid tulutult, korraks sain kõik kõllid ragistama ja sedagi vaid sekundiks, on näha minu sellelt "plaadilt" et kunagi on miski vedelik talle peale valgunud, ilusti näha kust on vooland, sealt ka ilmselt see viga on ka näha et keegi on varem üritanud midagi teha sest "ampi" boxi kaas oli kahjustatud ja kõrvad ära väänatud mis kinni teda hoidma oleks pidanud.
Ühtlasi kellelgi varuosadeks masinat on terve ampiga siis ostaks selle väikse junni ära kellegilt.
Ühtlasi kellelgi varuosadeks masinat on terve ampiga siis ostaks selle väikse junni ära kellegilt.
- acidmaze
- Huviline
Täna järsku hakkas mulgi jamama et vahel on heli ja vahel yldse pole.. mul 97 a.e39 ekraaniga ja naviga sedaan..
Pagassis kus igast need plokid cd box ja originaal võimendi ja igast asjad on sealt korra isegi kärsakat tundsin kui visuaalselt pistikuid kontrollisin.. millisest karbist seal alustada? Või mis ylce viga võib olla?
Pagassis kus igast need plokid cd box ja originaal võimendi ja igast asjad on sealt korra isegi kärsakat tundsin kui visuaalselt pistikuid kontrollisin.. millisest karbist seal alustada? Või mis ylce viga võib olla?
530d
- acidmaze
- Huviline
Mul see raadio kast teistsugune on kui nendel piltidel. Mõned jooted tegin ikka üle ja originaal võimul termopasta ära vahetasin ja korras.
530d