Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Sain ühelt tuttavalt natuke vanema compaq ipaq pihuarvuti, ning sellega tekkis idee, et kas oleks võimalik pihukaga makis mängivalt plaadilt lugusid valida.
Mind ei huvita mingid videod, visualization värgid jms, lihtsalt selle puutetundlikul displayga oleks kergem lugusid valida ja ka pisike ülevaade olemas.
Makiks on selline asi.
Kas selline asi oleks võimalik?
On ehk keegi teinud midagi sellist või lihtsalt kokku puutunud?
Et pda oleks "nagu" eraldi player muusika plaadi jaoks. Seal sees avaneks siis mingisugune meedia soft(kui olemas pole siis arvan et saaksin sellise mediaplayeri valmis kirjutamisega ka ise hakkama)
näituseks Windowsi baasil (vist) levinuim Winamp.
Töö käiks siis niimoodi et mina käsutan pda-d, ning see annab makile ise edasised juhtnöörid.
Kuid ma pole üldse kindel kas sellist süsteemi oleks võimalik tööle panna, just sellepärast siin nõu küsingi
ühesõnaga sa tahad autoraadio arvutile cd mängijaks teha. Ma arvan, et kui sa sinna maki auku arvuti cd- dvd mängija istutaks ja selle pda- le järele ühendaksid siis saaksid selle, mida tahad. kusjuures asi võib päris pull väljanäha
Tauri kirjutas:
Kuhu sa selle pda muidu mõtlesid panna?
autosse sisse ikka
jällegi pole seda päris põhjalikult mõelnud kuna pole kindel kas/kuidas seda süsteemi teostada.
Mõte oli nt makist paremale poole teha väike kohake kuhu istutada see pda cradle (maakeeli äkki dokk vms), mille kaudu ta toidet saab.